HAPPY NEW YEAR!

GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas ni alla får ett underbart 2012!!

Puss & Kram

Our mini vacation

God Morgon!

Imorgon är det nyårsafton!! Vad ska ni göra då? Har ni nån snö än eller är det fortfarande grönt ute?

Vi har nyss ätit lite frukost..så skönt att va hemma! Borta bra men hemma bäst =)
Vi hade det grymt bra i San Diego. I tisdags när vi kom fram så åkte vi till USS Midway Musuem, massa gamla flygplan på ett stort battleship. Man kunde hoppa in i en flyg stimulator (heter de så?) och testa flyga och skjuta på andra flygplan..gick ju så där haha. Jag och JoAnn "flög" tillsammans, tror vi mest snurrade runt för att hitta vad som var upp och vad som ner haha! Men de va grymt kul!
Efter det åkte vi till Old Town. En litet Mexikanskt område i San Diego, jag har varit där några gånger förut och dom har den bästa mexikanska maten och margaritas! Mums!!
Efter att ha gått upp säkert 2 kg på bara lunchen åkte vi till hotellet igen och tog en power nap, gjorde oss iordning och gick runt i downtown till olika barer och det slutade med att vi hamnade på ett hamburgare ställe där dom hade en challange att äta upp en 2,5 pounds burgare på 30 min så får du den gratis plus att dom graverar in ditt namn på en liten platta och sätter upp på väggen i restaurangen. Jason testade de, och man såg hur han led hahaa. Grymt kul, men fan..vilken jäkla burgare alltså..han kunde inte äta hela haha!

I onsdags åkte vi till Sea world och gick runt där några timmar, kollade på lite olika shower, bland annat Shamu. Jag vill ha en Shamu hemma,om dom inte vore så himla stora haha! Vi åkte en water ride också och jag blev självklart dyngsur! Mina jeans var helt blöta och även fast det var ca 28 grader ute så frös jag nå sjukt mycket, så nu är jag ett par mjukisbyxor rikare som jag fick köpa och gå runt i resten av dagen där haha =)
Kvällen spenderades på en super populärt BBQ place. Vi..eller nej, Kev och Jason stod i kö i säkert 45 min medans jag och Jo satt inne i baren och drack drinkar haha, innan vi kunde beställa mat. Sjukt lång kö, men grymt värt de!
Vi däckade i sängen vid 10 på kvällen och vaknade pigga och alerta igår. Tog de lungt på morgonen. Gick upp till hotellets rooftop och hängade lite där. Dom hade en pool och massa sköna soffor där. Lämnade hotellet vid lunch och åkte till ett litet taco hak..kö där också, stod där ca 45 min innan vi kom in och kunde beställa..dom har några populära ställen där det alltid är kö, men de är värt de!
Efter de rullade vi hem till LA igen. La oss i soffan när vi kom och däckade totalt haha!

Nu ska vi göra oss iordning, åka till en driving range och slå lite bollar :D Ikväll är de UFC fight på tv, så några vänner kommer över, vi ska grilla, sen ska grabbarna spela poker här hemma, så vi får se om jag stannar hemma och stänger in mig i sovrummet med katterna haha, eller om jag hittar på nåt annat!

Puss

Hotellet och Old Town..kolla storleken på våra margaritas..LOCO!

Bye bye San Diego

God morgon!
Vi har nyss ätit frukost och ska börja göra oss oordning sen checka ut om nån timme. Men de är så svårt att lämna sängen! Den är ju sååå skön!!

Tror inte vi gör så mycke mer än äter lunch här innan vi börjar rulla hemåt! Vi har haft tre grymt bra dagar här!!

Nu ska jag tvinga mig själv upp!
Hörs sen!
Puss


San Diego!!

Ligger i sängen på hotellet och har nyss ätit frukost! Hotellet är så fint! Rummen är riktigt grymma. Vi har en stor dusch mitt i rummet typ, så vi kan se när den andra duschar! Porrigt haha

Vi hade en perfekt dag igår, somnade ganska tidigt men de blir lätt så efter många drinkar plus att vi gick upp super tidigt igår! Berättar allt och lägger ut bilder på vad vi gjort här i san Diego sen när vi är hemma igen!
Nu ska vi göra oss iordning sen är det dags för Sea World idag :)
Puss


San Diego, here we come!

Nu är vi på väg till LA för att möta upp våra vänner och åka till San Diego!! Yeey! Klockan är bara 7!! Sjukt tidigt!! Men de är de värt :)

Vet ni? Jag va grymt duktigt på golf rangen igår!! K sa de iaf! Haha fast han måste ju säga så! Nä men jag va faktiskt duktig, bättre än förväntat :D så, golf proffs nästa.. Eller nåt haha

Hörs i San Diego!
Puss


Hiking

God Morgon!

Har precis ätit frukost, och håller på att tvätta lite nu. Imorgon åker vi till San Diego i några dagar med två vänner :) Vi kanske åker till LA och sover hos dom inatt och sen åker därifrån imorgonbitti,annars så sover vi här hemma och åker jättetidigt härifrån och möter upp dom i LA. Tror de blir så, blir enklare att göra sig iordning och så hemma innan vi ska åka! Plus att de är alltid skönt att sova i sin egen säng :) Men vi får se hur vi gör.

Nu på dan ska vi i alla fall fixa lite här hemma, kanske åka till en golf range! Jag suger verkligen haha,men de är kul och jag vill lära mig! Det är super fint väder här, har varit runt 25 grader och sol hela helgen, så de är perfekt väder för att göra något ute.
Igår struntade vi i volleyball och åkte iväg och hika istället i stor park med berg och så, super fint. Känns i rumpan idag kan jag lova, efter alla backar upp ner och för bergen! Vi hikade till en plats där dom spelade in serien M.A.S.H, lite coolt =)

Nu var julen slut! Va snabbt det går! Hade ni en bra jul? Va tomten snäll? fick ni nå roliga julklappar?

Nu SKA jag få tag i min syster, vi har missat varandra varenda dag sen i tisdags när hon kom hem från Thailand..hatar tidsskillnad! Men idag ska vi lyckas! :)

Puss





Merry Christmas!

Åh vilken underbar julafton vi hade igår! Bara massa mys!
Vi tänkte ju spara några julklappar tills idag, men när vi väl öppnade igår kunde vi sluta haha, så idag blir de inga julklappar :D
Jag fick så många bra julklappar, bland annat en del presentkort, Scrabble som jag är besatt av haha och min klocka jag hade önskat mig!!!!! Jag har världens bästa man!

Vi hade tänkt gå ut och äta middag igår kväll, men vi hade de så mysigt här hemma med vin och Scrabble så vi stannade här istället!
Vi har precis varit ute och ätit frukost, och tänkte vara lite aktiva idag och åka och tvätta bilen, sen gå till parken och spela lite volleyball sen är de Lakers som gäller idag. Dom ska äntligen börja säsongen efter att halva säsongen blev inställd!
Sen avslutar vi julhelgen med grillning och vin ikväll, och förhoppningsvis lite mer Scrabble haha!
Nu ska jag försöka få tag i min kära syster!

Hoppas ni har en underbar jul!!
Puss och kram




GOD JUL!

God Jul!! Hoppas ni har en underbar dag med nära och kära!!! Och att Tomten varit snäll! :)
Vi har precis ätit en supergod frukost och snart är de dags att öppna lite julklappar!!

Massa juliga kramar och pussar!

Yeeah!

Lunch vid stranden så här dagen innan julafton är inte helt fel :)






dan före doppareda'n

Imorgon är de äntligen julafton! som jag har längtat haha! Alla klapparna är klara och redo att öppnas! Jag har skakat och klämt på varenda julklapp under granen som är till mig haha, men har inte lyckats fundera ut vad en enda julklapp kan vara!!
Paketen på posten kom ju självklart precis efter att Kev hade kommit hem från jobbet haha, så jag fick skicka in honom till sovrummet så jag kunde öppna och slå in dom. Hoppas han inte hann se företagets namn på paketen när de kom!

Nu är de äntligen julsemester! Kevin är ledig i 10 dagar nu!! Yeeah! Idag ska vi städa upp lite hemma, göra de fräsht och mysigt inför helgen, sen blir de kanske lunch vid sjön och kaaanske bio, annars bara mysa hemma!
ÅÅh, vi kollade på en film igår kväll hemma, en hyffsat ny film som heter The Warrior, så bra! Och sorglig, fast den inte va sorglig! svårt att förklara! men den va jättebra, och verkligen värd att se!

Borde tvätta också, vi åker iväg på måndag eller tisdag i några dar, så de vore ju skönt att få de gjort också..men vi får se hur de blir med de :)
Nu är de dammsuga som gäller! PUSS!


dan före dan före doppareda´n

2 dagar kvar till jul!! Kommer ni ihåg när man va liten och man så pirrig inför julafton och bara sprudlade av lycka dagarna innan, och knappt kunde sova natten innan jul för man tyckte de va så spännande och kul? Så känner jag mig den här julen haha..som ett litet barn! Jag är så otroligt tacksam för att äntligen vara här och med min man, de kommer bli den bästa julen! Även fast jag inte firar med min familj i Sverige, men jag hoppas att dom kommer hit nån jul så vi kan fira, för jag vette tusan om jag kommer åka till sverige på vintern haha!

Igår va de julklappsshopping som stod på schemat. Hittade vad jag letade efter, perfekt. Nu är jag nog klar med klappar :) Jag väntar på lite saker med posten bara, och jag hoppas de kommer NU innan K kommer hem!!

Kev har lyckats få ledigt imorgon också, så vi har verkligen långledigt tillsammans snart! såå underbart! Han skulle smita iväg vid lunch idag, så om typ 2 timmar är de julsemester som gäller! woohoo!

Nu har vi alla papper klara för att skicka in så jag kan börja processen och ändra min status här i usa. Äntligen! Jag ska bara iväg och ta 2 passfoton, sen ska vi skicka in skiten! yeey!

Frukost, sen skypa med min syster som nyss kommit hem från Thailand, måste veta ALLT om förlovningen ju!!
Puss

Xmas

3 dagar kvar till jul!! De blev ingen julshopping igår. Kevin känner sig tydligen klar med julklapparna, panik! Jag känner mig inte alls klar. Han har smitit iväg från jobbet och handlat julklappar haha, så nu börjar de bli fullt under granen :) idag ska jag ta bilen efter lunch och åka iväg och förhoppningsvis bli klar jag med! Svårt att köpa julklappar ju.
Det här är första året vi verkligen firar jul tillsammans hemma, i vårat gemensamma hem. Vi har firat jul tillsammans förut, men det är känns som våran första "riktiga jul" tillsammans, nygifta, äntligen tillsammans och i våran lägenhet. Så nu är de dags för oss att skapa våra egna traditioner, så vi har bestämt att öppna de flesta julklapparna den 24e efter frukost, sen spara typ 2 julklappar till den 25e, så vi har båda dagarna. Både han och jag är vana att fira den 24e, men eftersom vi nu kan starta våran egna tradition, så gör vi de lite mer amerikanskt och firar den 25e också :)

Men det blir inte en massa julmat i år, eftersom det bara är vi två. Vi ska ut och äta på lördagkväll till nån mysig resturang, sen på söndag blir de nog att grilla, men jag ska försöka mig på risgrynsgröt i alla fall. Jag kan INTE fira jul utan risgrynsgröt..går icke! Det är ju de bästa med hela julen, fast jag äter de i och för mig året runt haha. Men jag äter inte julskinka så de kommer jag i alla fall inte sakna :D Kaaanske slänger ihop lite köttbullar också..titta, nu blir de julmat i alla fall haha. Jaja, köttbullar och risgrynsgröt kan jag slänga ihop, de går snabbt :)

Nu ska jag duscha och göra mig klar innan K kommer hem för lunch, sen är de julshopping som står på schemat! Puss

Julklappar!!

4 dagar kvar till jul!! Nu börjar julstressen, jag känner mig inte alls klar med julklappar helt plötsligt. Tyckte jag hade allt under kontroll, men näää..så ikväll blir de kanske julklappsshopping.
Jag har fått en tidig julklapp i år, urinvägsinfektion!! Vi spenderade 4 timmar (4 TIMMAR!!!!) hos läkaren. De va mycket folk och deras datasystem eller nåt var nere, så de va kaos på kliniken. Nu har jag i alla fall fått antibiotika så det är väl bara att hoppas på de bästa :)

Den senaste veckan har jag varit som ett gnälligt litet barn haha. Alldeles ynklig, ont i magen, feber upp och ner och kissar 50 gånger om dagen! haha! Stackars Kevin som fått stå ut med mig :P Men jag har i alla fall världens bästa man som satt med mig hos läkaren igår och väntade, och väntade och väntade!

Idag blir de nog inget speciellt gjort under dagen. Det är soligt ute och jag tror de är ganska varmt, så jag ska nog ta mig ut ett litet tag, sen blir de kanske shopping ikväll med K. Vi får åka till ett stort shopping center och gå åt olika håll haha!

Nu ska jag äta frukost! Puss

monday

Va mysigt att ni fått snö!! Jag måste faktiskt säga att jag är glad att jag äntligen slipper vintern haha, men det är ju mysigt med snö ibland, i alla fall när de är jul! Men det är helt ok med 20 graders värme också höhöö

Lite mer än en månad kvar tills min mamma kommer på besök, längtar! Ska bli skönt med lite sällskap på dagarna. Jag har skickat iväg K på en poker trip till vegas några dagar när mamma är här så ska vi ut och göra stan osäker haha, inte direkt men ut och åka runt, shoppa, ta en trip till Hollywood, Beverly Hills m.m och bara vara och umgås :)

Världens finaste Carro fyller år idag!! Hoppas du har en alldeles underbar födelsedag!! Ät massa tårta för mig också tack :)

Jag är beroende av Bejeweled på iphonen..TÖNTEN! haha men jag kan inte sluta spela! Satt hela dagen igår och spela hjälp mig! Men nu måste jag spela lite ändå..sååå beroende framkallande!!


Puss



Parade of lights

Vi hade lite otur med vädret igår, de började regna lite smått lite när vi va till paraden, men vi hade sååån tur och hittade perfekta platser på en uteservering med tak precis vid hamnen med bästa utsikten när paraden började :)
Det var så mysigt! Tänk er power meet fast med båtar som är utsmyckade med belysning, musik och ett jäkla party på vissa på båtar haha! Häftigt! Inte direkt lika stökigt som power meet haha, utan mer romantiskt och fint, typ fin-cruisingen som är. Vissa hade lagt ner så mycket tid och energi på att smycka ut båtarna., och det hela avslutades med massa fyrverkerier :)

Jag fick världens bästa paket från min familj igår också, öppnade de nu imorse..jag veet, det är inte julafton än, men jag fick faktiskt öppna de för min mamma, försökte få tag i henne igårkväll för att jag ville öppna de och jag va så nyfiken så jag höll på att spricka haha, och jag fick lov att öppna de imorse! woho :D
Massa svenskt godis, skinkost, svenska flaggor haha och lite annat smått och gott! YEEAH!

Idag blir de football på tv för karln, jag ska va en duktig fru och tvätta lite och pyssla lite. Hoppas ni haft en underbar helg!


christmas is coming up!

Haallåå! En vecka kvar till julafton!! Va fort de går!! Jag är nästan klar med julklappar, tror jag! Har beställt lite grejer, så jag hoppas verkligen de hinner komma fram innan julafton!
De flesta firar ju jul den 25e här, men vi ska fira både 24 oc 25e, dubbeljulafton!!! kan ju inte bli så mycket bättre! haha. Åh, måste koka risgrynsgröt..
Vi har lite roliga planer för julveckan också, kommer bli en perfekt jul =) Vill ha jul NU!
Har ni snö än i Sverige?

De blåser inte lika mycket idag men det är jätte mulet och tråkigt, men förhoppningsvis blir de bra väder tills ikväll när vi ska på parade of lights. Först blir det middag hos Kev's moster.

Nu, disken, duscha, göra oss iordning och till posten en snabbis!
Puss

Weekend storm

Hola amigos!

Jag är dödstrött, helt slut. Knappt sovit inatt, jag somnar ganska lätt men sen vaknar jag efter nån timme och kan inte somna om. Jag har kommit in i nån icke-sova period och ligger bara vaken på nätterna. Även fast jag är såå trött. Dumt dumt!

Kev va i väg och spela poker igår kväll så jag hade myskväll för mig själv. Och visst fan slutar TV'n i vardagsrummet att fungera -no signal!!!! wtf! Jag försökte allt för att få igång de igen, men lyckades självklart inte, så jag fick spendera min kväll i sängen framför tv'n där..inte helt fel egentligen haha!
Nu funkar tv'n perfekt igen, är de inte konstigt att sånt bara händer när inte mannen i huset är hemma?!

Dags för storm igen, blåser som tusan ute. Ska tydligen va så hela helgen, suger lite eftersom vi ska till Kev's moster imorgon och gå på Parade of Lights. Båtar som är utsmyckade med massa julbelysning, typ..vet inte riktigt vad de är, men de verkar så hilma mysigt!!

Nu ska jag försöka få tag i min kära mor, känns som om vi inte har pratat på huuur länge som helst!
Hoppas ni får en underbar fredag!
Puss och kram :)

No longer a kid

Vi lagade tacos igårkväll, älskar tacos, kan äta det varje dag!! Så himla gott! Men jag tycker inte att tacokryddan smakar lika som i sverige, även fast de är samma märke. Den är så mycket godare i sverige, så Mamma- när du kommer få du ta med tacokrydda :) Eller om någon vill skicka lite tacokrydda och taco dip till jul så är ni väldigt välkomna att göra de :D (Marabou Schweizer nöt som jag fick av min syster är snart slut också, hint hint)

En barndomskompis till mig, som också är gift med en amerikan och bor usa faktiskt, fick en liten dotter igår! Grattis igen! Huvudet snurrade igår med tankar, vi är verkligen vuxna nu ju! Man är inget barn längre! Så många av mina vänner har barn, de ploppar åt höger och vänster haha! Men hur häftigt är de inte? Va fort tiden går, känns som om det inte alls var länge sen jag gick på gymnasiet till exempel, men jag tog studenten för snart 5 år sen!! Sjukt!
Jag är så glad att jag åkte iväg och reste och levde livet direkt efter studenten, och fått se så mycket och gjort så mycket!! Så många människor blir fast på en plats och kommer inte iväg och sen känner att dom önskar att dom hade gjort annorlunda. Och folk som inte gör något med sitt liv..varför? det är så värt ju! Alla kan och det är aldrig för sent!!
Jag är så lycklig med mitt liv, vad jag har åstadkommit, vart jag befinner mig och med mina framtida planer..visst, allt kommer säkert inte gå som jag vill hela tiden, men jag kommer kämpa som en liten gris för att nå dit!

Nu måste jag kissa, haha! Puss

money money money..

God morgon! Jag har precis vaknat, inga galna grannar som skrek inatt, tack för de!

Idag måste jag verkligen tvätta. Vi har ingen tvättmaskin i lägenheten utan vi använder tvättstugan och de sjuka är ju att man betalar för att tvätta!!! $1.25 för en tvättning och $1 för att torktumla, alltså per maskin man kör. Hur sjukt är de inte? Vi som är så, eller jag i alla fall, vana att tvätta "gratis" och här måste man betala för varje maskin man kör. I alla fall, vad jag skulle komma fram till är att jag skulle tvätta igår, men hade inte 25centare så de blev inget. Tomten, jag önskar mig en tvättmaskin och torktumlare i julklapp, tack!! Fast de skulle inte få plats i lägenheten så jag får fortsätta tvätta där tills vi skaffar hus nån gång..

Vi måste betala avgiften för papprena för att ändra min status och få green card också,  över 1000 j*kla dollar!! snacka om att dom kan ta betalt! Vi har redan spenderat massa pengar på de här och för att få hit mig, och nu är de dags igen..passande att de är jul också, kul jul! Nu är jag bitter..

Nä, frukost så kanske jag blir på bättre humör haha!
Åh, vi gjorde våran egna version av plankstek igår, såå gott!
Puss och kram!

mums!!!

Idiots

våran granne är knäpp! Och då menar jag verkligen knäpp. I morse vid 5 vaknar vi av någon skriker, de låter som om någon försöker ha ihjäl någon i lägenheten under oss, och typ ylar som en varg och buar emellanåt så som spöken gör i tecknade filmer. Paniken, mitt hjärta ville hoppa ur kroppen när jag vaknade. Efter typ en minut va han tyst och man hörde hur han började hålla på i köket och sen ta en dusch.
Jag tänkte att nu har nån ihjäl gubbfan där nere, men Kev tror att han bara hade en mardröm. Han så mysko den där mannen, och de är tydligen inte första gången han för liv.
Han knackade på mitt i natten nån gång när Kevin ganska nyligen flyttat in och sa åt honom att sluta spela gitarr, han knackade på Debras dörr också och sa samma sak..klockan 4 på natten, när båda sov?! Mysko man.

fan, jag hamnar alltid med nån konstig granne haha. I Sverige när jag bodde på Viksäng hade jag också dårar som grannar. En natt ringde jag 112 för att nån full idiot (flickvän till en granne) bankade på mitt fönster och hoppa in på min uteplats och försökte väcka mig (jag va ju för fan vaken med hjärtat i halsen och 112 på luren) så att jag kunde öppna porten för hennes pojkvän hade tagit nycklarna och åkt hem, antagligen för att han inte ville va med henne..inte så konsigt.. I alla fall så kom en annan granne ner och öppnade åt henne och fråga va fan hon höll på med, sen förde hon lite liv i trappen för killen ville inte öppna lägenhetsdörren haha. Och 112 va ju till hjälp..not! Hon pratade med mig typ 20 minuter medans tjejen höll på att banka in mitt fönster, ingen polis blev utskickad eller nåt.
Jaja..konstiga grannar finns de tydligen gott om!

Det regnade hela dagen igår och va aldeles mörkt och tråkigt så jag stannade hemma typ hela dagen. Va ute och handlade snabbt sen hängde hemma och kollade på film och fixade lite julklappar!
Hade en telefondejt med Carro också, de va mysigt!

Nu, kaffe!
Later..

drömmar

Det ösregnar ute, är grått och kallt..jag ville verkligen inte gå upp imorse. Jag brukar gå upp när Kevin åker till jobbet, men inte imorse, min kropp fungerade inte så jag stannade i sängen tills typ nu haha!
Plus att jag hade världens hemskaste mardröm inatt, jag drömde att jag blev jagad av en man med pistol och han sköt mig flera gånger i benen och de gjorde såå ont, men jag lyckades ta mig in i ett hus och låsa dörren men han lyckades komma in och hitta mig och då vaknade jag, helt svettig. Sen vågade jag inte somna om utan låg vaken i nån timme haha.
Hur konstigt är de inte att man drömmer egentligen? varför drömmer man? Och att de känns så verkligt! Varför kommer man inte ihåg alla drömmer, varför kommer man ihåg vissa? galet ju.

Igår va vi sååå lata, gjorde ingenting, låg i soffan hela dagen, eller ja, förutom att åka och köpa pizza!! Pizza är sååå mycket godare här än i Sverige. Farligt gott ju!!

De känns nästan som om julen är över nu fast den knappt har börjat eftersom vi hade julfesten i helgen och vi hade planerat den ganska länge, och nu är den över. Men julen är ju inte riktigt över, tomten måste ju komma först haha!  Det är ju nyår snart också, vad ska vi hitta på då? Vad ska ni hitta på då?


Holiday party!

Grymt bra helg!! Hyffsat sliten bara, men så värt de haha!

I fredags va vi till Kevins moster och hennes man på middag. Hon hade lagat Peruansk mat, såååå gott!! Dom har ett helt underbart hus som ligger nästan precis vid stranden! Man får en riktig beach house känsla när man kommer in där. helt underbart! Jag vill ha de!!  Dom har två fåglar och den ena pratar, sjukt kul!
Efter middagen åkte vi runt lite och kolla på hus som var helt dekorerade med julbelysning, tomtar och snögubbar. Allt folk orkar och har tid?! Helt galet :)

I går va de fullt upp hela dan, vi åkte iväg och handla direkt efter vi vaknat typ och sen lagade mat hela dan och fixade inför kvällen. Vi hade så sjukt mycket mat, snacks och dricka igår. Vi köpte en öl tunna på nästan 20 liter som iprincip är slut, och massa vin och vodka och grannen kom över med massa annat kul. Hon hade en flaska med sparkling vodka som vi fick testa,  skumt men ganska gott :)
I alla fall..Massa mat, dricka och spel, grymt lyckad julfest och man mår som man förtjänar idag så idag blir de soffan, cola och pizza!!

Och neeej, hemlisen är inte att jag är gravid haha, de får vänta några år! Min syster är FÖRLOVAD!!!!! Hennes, nu fästman, friade i Thailand! Så romantiskt!!! Jag är så glad för deras skull!!!!

Nu måste jag ta tag i disken sen dammsuga..yey!

Försökte lägga upp en video från "julhusen" vi tittade på..men de funkade ju inte, någon som vet hur man gör? Vill inte behöva lägga upp de på youtube först?!


Drag queen tupperware party

Lite små sliten idag! Vi va först till Drag Queen tupperware partyt som va i en liten bar, så kul! Hon/han va riktigt rolig och grymt läcker haha! Vi stannade där nån timme och titta på showen och drack lite vin och så serverades massa små tilltugg! Inte helt fel :)
Efter de åkte vi vidare till en bar/restaurang här i närheten och gick på Champagne kväll som Debras jobbarkompis höll i. En riktigt mysig tjejkväll med massa dricka och skitsnack! Perfekt :) Jag känner mig alltid bakis efter att ha druckit champagne, spelar ingen roll om jag har druckit ett glas eller fler, och de blev ju inte bara ett glas igår direkt haha, så idag känns huvudet sådär..

Idag ska jag städa och fixa inför imorgon när vi ska ha julfest här hemma med några vänner. Laga massa köttbullar ska jag nog försöka hinna med idag också så jag inte behöver göra de imorgon när vi ska laga massa annan mat. Sen ikväll ska vi till Kevins moster och äta middag med henne och hennes man, jag har fortfarande inte träffat honom även fast jag har varit här i över 2 månader så de blir kul :)

Nu ska jag försöka vakna!
Puss


Toothache

Yo!

Jag har tandvärk, haft de sen i söndags..vill inte gå till tandläkaren! vägrar!! :( Jag har nästan aldrig varit till tandläkaren själv. Första gången jag va till tandläkaren själv tror jag va i år faktiskt. Usch, de är hemskt!! Vill inte! så jag hoppas de går över, är super noga med att borsta, tandtråd och munskölj nu!

Haha, har ni sett Fiat reklamen med Jennifer Lopez? Går den på tv i sverige också? pinsamt. Tror tyvärr knappast att hon runt en fiat på fritiden va haha!

Ikväll är de Drag Queen tupparware party som gäller!!  Ska försöka ta nå kort ikväll så ni får se sen! Det ska bli så kul, jag är inte direkt så intresserad av tupperware haha, men en drag queen som håller i de och gör en show av de kan nog bli grymt kul!

Jag vet en hemlis, men ni får inte veta än.. hihi!

Puss!

Good morning..

God morgon! Jag tog sovmorgon imorse. så skönt! Ville verkligen inte gå upp! Men sova kan man göra när man blir gammal..eller nåt

Igår lånade jag grannens hund och tog en långpromenad! Roligare att gå med någon än ensam, inte för att han pratar så mycke haha, men de är sällskap i alla fall :)

Idag är de skypedejt med bästa Elin, tvätta bilen och handla lite som står på schemat. Sen blir de nog en lugn myskväll med min man.

Ååh haha, Imorgon ska jag och grannen kanske på ett Drag Queen tupperware party, verkar så kul!!

Nu, duscha!

Hänger lite med den här grabben


Malin Lashley

Vi har en julgran!!! Den luktar så hilma gott och är så fin! Nu är de julmysigt här hemma! Det är ju tydligen väldigt populärt för katterna också! Vi va tvugna att stänga dörren till vardagsrummet inatt för dom ville ha ner alla julgranskulor som fanns! Ett jäkla liv förde dom! Så nu på morgonen har jag gått runt och letat kulor haha

Jag va iväg till en affär igår där dom säljer massa saker och en del mat från olika delar av världen. Jag hittade lingonsylt, pepparkakor och lingondricka :D MUMMA!

Nu är min syster på väg till Thailand!! Tråkigt :P Kommer inte riktigt ihåg vart dom skulle, men nån liten paradis ö i 2 veckor va de i alla fall, lyx!!
Jag har världens bästa syster förresten!! Igår fick jag ett paket hem med mina skolböcker (slut på lat-livet) och godis!!!! Choklad och bilar! Det ska jag hugga in på idag!!
Jag va tvungen att skriva under när postgubben kom med paketet och började skriva Malin Pe, och såg att sen att de stod Malin Lashley på de.. woah!! Vilken grej! Malin Lashley! Första gången jag fick skriva mitt namn som Malin Lashley! Häftigt!!

Idag ska jag skypa med min mor, sen ska jag nog ta mig ut och jogga, har inte blivit nåt på några dar nu eftersom de är har varit typ storm och de känns ju så där att jogga när man knappt kan gå framåt för vinden vill skicka dig bakåt massa meter. Men idag verkar de knappt blåsa alls, så nu har jag väl ingen ursäkt att inte ta mig ut :)

Yeeeeeeeah!!





Yeeeeay!


Fantastiska måndag!

Vilken fantastiskt superbra start på dagen!!
vet ni? Jag insåg precis att vi har glömt våra chokladkalendrar!! Dom ligger kvar i garderoben!! Så idag är min lyckodag, vi får äta hela 5 bitar!!!!! Typ världens lyckligaste tjej =)

Jag har precis haft en mysmorgon för mig själv. Frukost nerbäddad i soffan och desperate housewives på tv :) Men haaallå..nu är de ju uppehåll tills januari! Jag vill inte vänta!!

Åh nu blev dagen ännu bättre! Min mamma ringde precis och sa att hon hade bokat resa hit i februari!!!! Så mysigt!!! Nu ska jag planera massa kul som vi ska göra, och bara mysa massor!!

Nu ska jag städa lite, idag köper vi förhoppningsvis en gran, vi har allting redo förutom en gran! Och köttbullar ska jag laga idag också, riktiga, får se om jag lyckas. De är min farmors recept, världens godaste köttbullar!
Puss och kram


funday sunday?!

Jag är trött!! så trött! Förstår inte varför vi alltid ska vakna tidigt även om vi varit ute sent?! Klockan 8 vaknade vi imorse och igår va vi ute, hänger inte riktigt ihop tycker jag..

De blev ingen gran igår! Vi va och kollade, dom hade jättefina men dom va lite torra så vi väntar tills imorgon eller senare i veckan då dom får in nya. Massa julgranskulor och julbelysning fick följa med hem istället..och en massa öl. Vi ska ha en holiday get together nästa helg med några vänner, mat, dricka och så är de en UFC fight på tv så karlarna lär ju sitta fast framför den haha

I alla fall..igårkväll gick vi ut med våran granne. Hon jobbar som alkoholsäljare och företaget hon jobbar för hade en vodka promotion igår på golfcluben, tror vodka företaget sponsrar golfturneringen som är här i helgen just nu, eller nåt sånt..vi förstod inte så mycket av de, vi drack mest och dansa hela kvällen :D gratis drinkar hela kvällen är ju inte fel..men man mår ju som man förtjänar idag! Vi hade i alla fall grymt kul!
Så idag blir de nog inte mycke gjort..football på tv hela dan, kanske grilla lite, annars vääääldigt lugn dag :)

Last night, iphone är kanske inte de bästa att ta kort med när de är mörkt..
 

Storm!!

God morgon!!
Vi har nyss ätit världens godaste frukost! Pannkakor med grädde och pepparmint strössel :P Mumma!! På lördagar får man ju äta lite (mycket) extra onyttigt, eller hur?!

Det är storm ute. De har varit jätte blåsigt (heter de verkligen blåsigt?) de senaste dagarna, träd har vält och vissa områden har varit utan elektricitet. Men idag är de nog nog nästan ännu värre, de är typ storm. Det är en ganska stor golfturnering här i närheten nu i helgen, kul för dom! haha

Idag ska vi antagligen köpa julgran och pynta!! Är de för tidigt för en riktig gran nu? Kommer den dö innan julafton?!
Jag köpte en liten pedestal igår förresten för mina ljusstakar, slänger upp en bild på de sen, en ljuslykta fick följa med hem också..Mys nivån i vårat vardagsrum är riktigt hög nu :D

Nu ska vi göra oss iordning och ut och leta gran, måste till posten först också!

Världens bästa Miriram fyller år idag!!! Grattis grattis grattis!!!! Hoppas du har en helt fantastisk födelsedag!!

Miriam och hennes sötaste lilla flicka!! Va liten hon va här!! saknar er ♥

My girls!

Fredag!!!!
Date night! Ikväll blir de tapas, vi ska testa en ganska ny restaurang. Gott Gott, förhoppningsvis!

Igårkväll hade jag date night med mig själv när min man va iväg och spela poker med grabbarna grus. Tända ljus, en kopp tea, popcorn och massa bra tjejiga tv serier :D myspys!

Jag hade världens bästa skypedate igår med mina fina tjejer!! Tänk er 5 tjejer tjattrandes samtidigt i en timme på olika håll hahaa! Så bra!! Tror vi missade hälften av vad alla sa för att vi pratade i mun på varandra, men de gör absolut ingenting. Det va så mysigt att "va tillsammans" allihoppa! Och jag måste säga att jag så grymt stolt över av va deras vän, det händer så mycket spännande och nya saker i allas liv just nu, så häftigt! Saknar er ♥

Jag ska snart ta mig ut på en långpromenad, tror jag ska gå till sjön, sen ska jag ut och leta efter en pedestal eller liten bänk eller något. Vi har köpt så fina ljusstakar och fotoram, men har ingenstans att ställa dom.

Hoppas ni har en helt fantastisk fredag!! Puss och kram! 

latmask

Jag är förkyld IGEN!! Blev ju nyss frisk känns de som..vafan! Ont i halsen och snorar. Hoppas de inte blir mer än så här i alla fall..

Vi har varit så duktiga den här veckan, kevin har kommit hem på lunchen och vi går ut och joggar en runda på typ 3,5 km. Nu tog jag ju i, vi joggar inte hela biten, men lite över 2,5 km i alla fall. Jag har lätt världens sämsta kondition!! Det är pinsamt! Det känns som om jag ska dö när vi är klara..men de går bättre och bättre i alla fall. När jag började för nån vecka sen så ville jag spy efter 1 km typ..hur sämst får man va? haha! Men de är väl bara att kämpa på, så kanske man når hela 5 km nån gång haha! Det är skönt att va ute med någon så man kan pusha varandra, annars blir de lätt att man är lite extra lat och springer lite mindre..

Nu har jag träffat på en kändis! Jag va i mataffären och letade efter saffran för nån dag sen när jag insåg att jag stog bredvid Brooke Hogan. Dom som jobbade i affären smörade hyffsat mycket, dom höll sig super nära gången där hon va och dom gick och hämtade en vagn för att hon hade ganska mycket saker i hennes korg, inte fick jag en vagn? what?! haha!

Idag har jag skypedejt med mina fina tjejer!! Jag är redo för massa skvaller och smaskiga detaljer haha!
Puss!

RSS 2.0