6 months!!

Heeej :)

En liten uppdatering..

Mitt arbetstillstånd har kommit!!! :) Nu är de dags att söka jobb. Jag har sökt några i veckan, men nästa vecka ska jag börja leta på allvar.
Skaffat bankkort har jag gjort också..så om någon vänlig själ vill sätta in lite pengar där är ni mer än välkomna! de blev massa strul när jag öppnade kontot och de gick inte att öppna ett med mitt nya efternamn eftersom jag har inte har ett ID med Lashley på än..så de fick bli ett Pettersson, men de ska "bara" vara att uppdatera så fort jag har ett nytt ID..bara bara..om de ska va lika lätt som att öppna ett konto så lär de ta tid! Jag fick brev från banken för nån dag sen och dom har skickat 2 kort, med olika kontonummer.?!?! de går bra nu.. haha

I helgen va vi ute och shoppade lite, fick med mig lite nya kläder hem :) Sen fick vi en super idé och köpte ett gammalt Nintento 64 med Mario Kart!!! kommer ni ihåg?! Hur kul som helst!!!! Som att va liten igen haha.

Imorgon åker vi till Las Vegas med några vänner och ska festa loss i helgen!! De ska va 30 grader och sol så de blir poolhäng med en drink i handen under dagen! Weehoo!
Imorgon har jag redan varit här 6 månader..de har gått hur fort som helst. Känns som jag nyss kom, men ändå så känns de som om jag varit här hela tiden! Det känns som Hem! Så i helgen får vi fira de och säga hejdå till hemmafru-liv och hej till jobb-liv (om jag får ett jobb så klart..)

De här var min paus i min storstädning..dags att forsätta! Hoppas ni mår bra!!!

March 15th!

Hejhej!!

Mitt har blivit så dåligt den senaste veckan, kommer knappt ihåg om jag ätit middag! vad händer??!!
Iaf, jag tänkte skriva lite om vad vi gjort sen jag bloggade sist, men jag kommer knappt ihåg haha.
Men jag tror de va i fredags som vi va på bio och såg Project X, rolig film och perfekt om man inte vill behöva tänka något medans man kollar, man kan bara stänga av allt och ändå hänga med..grymt bra!!

I lördags hade vi tänkt åka till stranden och kasta frisbee och spela strand tennis, men ångrade oss i sista sekund och åkte iväg på vinprovning istället ute i ingenstans (kändes de som), uppe i bergen! så underbart!! Och hallåååå, vinprovning blir ju jättekul efter några glas haha! Damen som fyllde på våra glas va inte snål direkt haha!

Söndags morgon åkte vi och köpte polisfika till frukost, donut and coffee haha och tog med de till en park och hade lite frukost picnic sen åkte frisbeen och strand tennisen fram där istället! Myspys!
Sen har jag faktiskt inte en aning om vad vi gjorde resten av söndagen!! antagligen inget speciellt eftersom jag inte kommer ihåg :) Men de va iaf en underbar helg!

I veckan har de inte hänt något speciellt, vardag typ, ute och gått med min granne, Åh ja, de kanske jag inte har berättat. Jag har hittat en till tjejkompis, också en granne! Träffade henne för kanske 2 månader sen, och hon är också arbetslös!! wooho! Hon jobbar lite då och då som nanny, men är ofta hemma! perfekt! :)
Idag fick jag ryck och ville baka, så jag har bakat chocolate chip cookies, muffins och philadelphia glass tårta! MUMS!!!! Blir en fet helg verkar de som..men K tog med lite kakor till poker kvällen ikväll så vi blir av med lite iaf haha!

I helgen blir de lugnt och bara mysa tror jag, de ska regna och va skitväder hela helgen. Har börjat på min cv, så ska försöka göra klart den och börja kolla lite jobb. Nästa vecka tror jag de droppar ner något spännande i min brevlåda! hoppas! :)

Nu är de american idol som gäller och en muffins! Tjockis...haha


Lite bilder från Hästkapplöpningen (vet fortfarande inte om de kallas så) och vinprovningen

                 

Hey!

Gomorron!

Ligger och glor på vårens mode som är på nyheterna just nu. Grymt snyggt!! Shoppa shoppa shoppa!!

Igår va jag iväg och fixa fingeravtryck och foto. Dom tog mina fingeravtryck typ 15 ggr och i alla olika vinklar och ett kort till mitt green card. Så nu är de bara att vänta på mitt arbetstillstånd sen söka jobb!!

Vi ska nog inte göra så mycke alls i helgen. bara vara. Idag är de superfint väder så jag ska ta mig ut i solen lite senare, sen ikväll blir de nog bara slappa i soffan med min man. Imorgon åker vi förhoppningsvis till stranden och hänger lite :) Älskar att bo här! Det finns alltid något att göra, och hur bra är de inte att kunna åka till stranden bara så där?!

Kan nog bli ett eller två glas vin i helgen också. Vi beställde vin från grannen och fick 6 flaskor igår :D yeey! Jag har hört att rött vin är bra för hjärtat..så de är de jag går efter! stämmer va?!

Just ja, på söndag ställer vi om klockan här. Gör man de i sverige också? eller har ni gjort de redan?
Skönt med ljusare kvällar! Inte för att de är som sverige och är ljust jättelänge på kvällarna på sommaren, de är ju de absolut bästa med svenska sommrar!

Lite bilder från när min kära mor va här på besök!
Ha en fin helg! ♥

     

Awesome weekend!

SKIIIIIIT också!!!!
Jag hade skrivit massor och så tryckte jag på en j*kla knapp och allt försvann!!!
Aaaja, en kort version av allt nu...

Vi har en haft en fullspäckad, super härlig helg!!
I fredags va vi och kollade på Lakers!! Så kul! Min första Lakers match och jag hoppas de blir fler! Grym upplevelse!
K fick biljetter av sin chef så vi åkte in tidigt på eftermiddagen till LA och mötte upp JoAnn och Jason och käkade middag innan vi gick vidare in till Staples center för matchen! så grymt!! I halvtid gick vi till vip cluben vi hade pass till där man fick massa efterrätter och dricka gratis..hur bra som helst ju! Love it!
Fler biljetter dit tack haha!

I lördags åkte jag med grabbarna grus till hästkapplöpning..heter de så?! Hästar som springer runt i en bana och tävlar..I alla fall! Super fint väder, typ 30 grader och sol, kolla på hästar, som jag egentligen inte tycker om, men när dom springer runt och är ganska långt i från mig är de helt ok, massa stånd med mat, glass och dricka så de fick bli hamburgare och en massa öl den dagen! Grymt bra dag! Vi blev inga miljonärer men vi förlorade inte heller, så de är ett plus!

I söndags hade vi en mysdag på stranden, 30 grader igen och sol! Såå skönt! Älskar california!!! Efter stranden total däckade jag på soffan och stannade där resten av dagen! Perfekt helg! Flera såna helger tack!!

På torsdag ska jag iväg och ta kort och fingeravtryck, de börjar äntligen hända grejer!!
Jag har varit här i lite över 5 månader nu, och bara varit en grymt bra hemmafru haha. Dags att börja göra nytta känner jag! :)

Förutom de blir de nog inte så mycke annat i veckan, hoppas på fint väder i helgen i helgen så vi kanske kan ta en trip till stranden igen. Nu ska jag försöka ta mig från soffan och ut och springa.
HÖRS


         


I´m back!

hahaa jag är sämst! De har visst gått en månad sen jag sist bloggade..dags för en liten uppdatering kanske!

Min mamma har varit på besök!! Hon va här..10 dagar tror jag de blev. Massa god mat, drinkar, stranden, sightseeing, massa SHOPPING och bara häng. Hur underbart som helst! Måste ju bara säga att jag är riktigt stolt att hon tog sig hit och hem alldeles själv! duktig mor jag har :)

Debra's (min granne som bor i samma trapp) man har äntligen kommit hem från militären, så nu har vi lärt känna honom lite, perfekt par att gå ut och göra saker med, eller bara umgås hemma. Vi bor ju på samma våning, så de är bara öppna ena dörren och in i nästa! Perfekt! Bästa grannarna!

Lite grillningar, bowling, festa, träna och sånt har också hänt den senaste månaden..går helt enkelt ingen nöd på mig! haha
Men snart är de allvar som gäller..nästa vecka ska jag ta kort och ta fingeravtryck sen borde de inte ta lång tid alls tills jag får mitt arbetstillstånd, förhoppningsvis den här månaden! SPÄNNANDE!! och lite nervöst också faktiskt..

Men innan jag får ett jobb så drar vi till Las Vegas en helg med några vänner och festar loss!! Blir förhoppningsvis spa också med tjejerna! yeey! Den här gången ska vi köra dit, tar sin lilla tid men de blir en kul road trip..gjort de några gånger förut. Dit är de alltid kul att köra för då är man så peppad..men på hemvägen vill man gå under jorden, speciellt om man är bakis och ska sitta i en bil i några timmar..men va fan, smällar man får ta!

Älskar fredagar! En hel helg med min man!! Vi har lite allt möjligt planerat inför helgen, kan nog bli en riktigt bra helg om allt faller på plats :) Blir nog i alla fall stranden på söndag då de ska bli superbra väder!! Wehoo!
liten uppdatering om vad som händer här i alla fall..ska bli bättre, lovar. I alla fall 2 gånger i veckan kan jag ju försöka mig på!
Nu ska jag slappa framför tv'n ett tag! Hoppas ni alla mår underbart ♥



RSS 2.0