2 months!!

Julstrumporna åkte upp igår, mys!! Men det va de enda som blev pyntat, vi har inget annat, så jag får nog ta mig ut och köpa lite, julpynt måste man ju ha!

Lite konstigt är de ju att julpynta när det är 25 grader ute haha! Men hur mysigt är de inte när de blir mörkt ute och man har ljusslinga på balkongen och tända ljus inne? Oslagbart ju!

Jag blir sååå trött på skatteverket!!! Jag har mailat med dom 5 ggr nu om vilken blankett jag ska skicka in för att ändra mitt efternamn efter vigsel och för att min man inte är folkbokförd i Sverige. De första mailen fick jag ett och samma svar, men tyckte svaret va lite si så där, men säger dom de så är de ju bara att göra så. Men jag hade en fråga till och mailade igen, och då fick jag helt plötsligt ett helt annat svar på vilken blankett jag ska skicka in. Hur svårt kan det va? Nu tror jag har rätt blankett i alla fall,så nu skickar jag in den och hoppas på det bästa.

Vet ni? Igår va de 2 månader sen jag kom tillbaka hit!! Det har gått hur fort som helst och det känns som om jag aldrig har varit härifrån. Det känns som hemma, och hur bra som helst!! Men jag saknar mina fina vänner!

Puss på er!

I want a house!!

Tjena!!

Jag har precis skypat lite med min syster och hennes karl! Dom har köpt hus!! Jättemysigt hus i Dingtuna, där min bästa vän bor också! Perfekt när jag kommer och hälsar på ju!! :) så kul!

Jag vill också ha ett hus!!! Men fasen va husen är dyra häromkring,jämfört med Sverige. Men vi har en plan, typ, vi ska nog bo kvar i den här lägenheten några år och spara ihop pengar så vi kan köpa ett hus här omkring, där vi vill slå oss ner och skaffa familj. De kommer bli perfekt :) Eller typ vinna på lotto och köpa ett hus imorgon, de vore ju inte så fel haha

Vi har fått en kamera av Kevins pappa! Han är jätteduktig på att fota! Så nu ska vi lära oss den kameran och sen ta lite bättre bilder på hur vi bor och allt annat! Grymt bra hobby ju!

Idag ska julstrumporna upp! Och kanske lite mer juldekorationer! En del har redan dekorerat sina hus till max här. Snögubbar, renar och polkagrisar..allt! Så mysigt!

Nu ska jag ta tag i tvätten,blev inget av med de igår och de vore ju trevligt att ta på sig lite kläder sen och inte hänga i leopard pyjamas hela dagen, eller?!

Fula panelväggen är äntligen borta nu!
Före                      Efter

Pyssel

Då var det måndag igen!
Det har varit en underbar långhelg, fler såna tack!!

Igår va vi iväg till en möbleaffär där dom säljer möbler gjorda av gammalt trä, bord som tillverkat av gamla dörrar och så. Vi är ute efter någon slags bänk, vi hittade massor vi gillade men dom är hyffsat dyra och galet tunga möbler så vi får se hur vi ska göra. Lite andra saker fick följa med hem istället, en gammal trätunna, ljusstakar, handgjorda tea koppar med fat, träramar, lite smått och gott. Sen köpte vi en dörr igår också, jättesnygg gammal och tjock dörr som just nu bara står lutandes mot en vägg, skitsnygg! Den ska antingen bli en sänggavel eller någon slags ljuslykta hållare, typ :) Kommer bli så bra!!

Vi håller på att ändra lite och inreda lägenheten mer så att den verkligen känns som våran lägenhet. Vi ägen den ju inte, så vi kan tyvärr inte måla och fixa stora saker, så vi får hitta andra lösningar, igår satte vi upp ett lakan över en panelvägg för att ändra lite, blev riktigt bra! Ska få upp lite bilder sen när vi är klara med den delen :)

Såg att de börjat snöa i Sverige nu!! Mysigt! Men jag måste säga att jag verkligen inte kommer sakna vintern!! Jag är en sommar tjej, hatar kyla och snö. De kommer nog ta många år innan jag åker till vinter igen!
I helgen har vi haft runt 27 grader och sol, ganska bra november väder, hihi :)

Jag har lätt gått upp 5 kilo de här helgen känns de som. Så idag ska jag ut och jogga sen ska jag storstäda och försöka hinna med lite tvätt också. Härliga måndag :) Vi hörs!

Första advent!

Jag hatar min dator!! Kommer ni ihåg när man hade en burk till dator och de tog typ 10 minuter att öppna en sida på internet?! så är min dator just nu! Vad ska jag göra?! Den är helt knäpp! Funkar skitbra med annat, men internet går typ inte.


Jaja, vi kom hem från Vegas igår vid lunch. Käkade lite lunch, la oss i soffan ett tag och skulle bara vila, de gick ju bra. Vi sov 2 timmar!! Vi va helt slut. Borta bra men hemma bäst. Vi hade jättemysiga dagar med hans mamma och bror, men de är ju så skönt att komma hem och få sova i sin egen säng, och ha sina saker :) Nu blir de inge mer Vegas på ett tag, de räcker med 2 ggr på en månad haha!


Vi va iväg och åt Sushi igårkväll, eller Kevin åt sushi, jag äter knappt fisk och jag äter verkligen inte RÅ fisk!! Men avokado rolls och vegetable rolls är mumma! När vi kom hem igår kväll fick vi ryck och dekorerade våra julstrumpor, så dom ska upp idag =) De är ju första advent ju!! Jag vill ha lussebullar, kanske ska baka också?

Nu har vi precis ätit frukost och ska snart åka iväg och handla lite. Hoppas ni har en mysig första advent! Puss och kram
 
 


Bye Bye Vegas

De blev inte så mycke shopping igår, en leopard pyjamas fick de bli! Super mysig :)

Bowling, lite drinkar och massa god mat bjöd fredagen på! Och nu ska vi snart sätta oss i bilen och åka till flygplatsen och åka hem till Kalifornien igen!

Hoppas ni har en underbar helg!


Black friday

Heeej!

De blev inge kalkon för oss igår, vi gick ut och åt tapas istället med svärmor och svåger (heter de så?)

Idag är de black friday, dagen efter thanksgiving så är de rea överallt! Helt galet! Folk köar redan dagen innan (alltså på själva thanksgiving day) för att gå in och handla. Igår när vi åkte tillbaka till Kevins brors hus vid 8 på kvällen så såg vi folk som stod och vänta på affärerna skulle öppna vid midnatt! Helt galet! Men man kan hitta riktiga fynd.
Vi tog de lugnt imorse iaf, men nu ska vi ut och kika i lite affärer :)

De är helt underbart vackert här där dom bor! Massa berg runt omkring!
Kanske får in nåt kort sen!

Hörs sen! Puss


Happy Thanksgiving!

Happy Thanksgiving!

Nu är de dags för Vegas igen! Vi har nyss ätit frukost och ska hoppa in i duschen, sen packa och åka till flygplatsen. Flyget går 1.45pm tror jag.

Igår jobbade Kevin bara halvdag, så skönt. Jag hämtade honom strax innan ett och vi åkte iväg och käka lunch tillsammans på en mexikansk restaurang och drack margaritas och fira att vi hade helg :D Kändes som en bra ursäkt för att dricka drinkar klockan ett en onsdag haha!
Det var jätteskönt väder igår,soligt och varmt. Kändes som sommar igen!!

Det blev svartvita kort på väggen förresten. Vi satte upp dom igårkväll, blev grymt bra!

Nu måste jag sätta igång, vi hörs i Vegas. Och den här gången menar jag de :)
Puss och kram



Wednesday!

tjena!
Hur är läget?

Onsdag igen!! Galet va fort veckorna går!!
Jag har precis gjort mig iordning och ska snart iväg och uträtta lite ärrenden. Vi va och fixade korten igår, så jag ska hämta dom idag. Vi kunde inte bestämma oss om vi vill ha svartvita eller färg på bröllopsbilderna som ska upp på väggen så vi framkallade båda, så får vi bestämma oss när vi väl sätter upp de, vad som blir bäst :)

Imorgon åker vi ju till Vegas igen, och firar thanksgiving med Kevins mamma och bror. Vi kommer inte fira jul med dom i år, utan vi ska fira själva det här året och hitta på lite mysiga saker. Så de får blir lite extra firande i nu istället.

4 dagars helg med Kevin igen, lyx :D Och snart är de jul så då är han ledig igen!! Kan ju inte bli så mycket bättre! Vi försöker planera nåt för julveckan, och funderar på att kanske åka till San diego några dagar, jättemysigt där! Men vi får se vad vi hittar på :)
Han jobbar halvdag idag, och jag har bilen så jag måste sätta igång nu så jag hinner med de mesta innan jag ska hämta upp honom, så vi kan ha helg sen! woho!

Puss och kram!


Vad är en vardagsjacka?!

Heej!

Jag har nyss pratat med svenska kosulatet i san diego och bokat tid för att fixa nytt pass. Dom har några dagar om året dom gör de här i kaliforninen, annars måste jag åka ändå till washington, och de känns ju lite onödigt. Så i slutet av april ska jag fixa de, dom var redan fullbokade men dom va så snälla som tryckte in mig på en plats :)

Jag hittade ingen jacka igår..jag vill ha en vardagsjacka, men jag vet inte riktigt vad jag är ute efter. Vad är en vardagsjacka egentligen?! Inte en aning, men jag lyckas inte hitta vad jag vill ha, för jag vet inte ens vad jag vill ha? förvirrad tjej. MEN jag hittade två på skor!!! Skulle ju bara köpa svarta boots, och de hittade jag, perfekta, så nöjd. OCH så hittade jag tunnare fejk uggs. Dom va så billiga så jag kunde inte lämna affären utan att köpa dom haha!

I eftermiddag, när Kevin har slutat så ska vi iväg och framkalla foton, förstoringar så vi kan sätta i ramar och upp på väggen! Måste iväg imorgon och köpa lite fler ramar och kanske ett fotoalbum.

Det är jättefint väder idag, och ganska varmt, så jag ska nog ta mig till iväg på en långpromenad till en mysig inredningsaffär och köpa lite ljus och pyssla ihop en adventsljusstake.

Nu ska jag försöka ta bort mina fejknaglar, inte en aning om hur, aldrig haft akrylnaglar förut. Men de kan ju inte va så svårt. Hörs sen :)

Beautiful Mexico

Heej!

Jag sitter och kollar igenom alla bilder från när jag, min familj och Kevin var till Mexico i våras. Drömmer mig tillbaka. Ett paradis! Helt underbart! Jag vill verkligen åka tillbaka dit. Och maten, åååååh va gott! Jaja, tillbaka till verkligheten!

Vi va ute och shoppade lite igår, jag skulle köpa en jacka och så vill jag ha svarta boots, men kom hem med några tröjor och lite mer träningskläder istället. Så idag ska jag på jacka och boots jakt.

Nu är äntligen våra marriage certificates på väg. Kevin beställde dom idag. Det tar ett tag från det att man gifter sig tills man kan beställa kopior på vigselbevisen, som vi behöver för att kunna starta green card processen. Tydligen är de en till intervju vi måste gå på..skoj! Känns som att de borde räcka nu, men nu är jag i alla fall här och vi är tillsammans, det jobbigaste har vi redan gått igenom.

Det är ju första advent nu på söndag!! Jag trodde de va nästa helg. Jag måste fixa en adventsljusstake nu ju! Nu får man ju börja julpynta också tycker jag, de får bli helgens projekt efter vi kommit hem från Las Vegas :)

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ut och power walka/jogga!
Men seriöst..hur skönt ser inte de här ut?

Lazy sunday!

God morgon!
Det spöregnar ute!! Vi ligger fortfarande i sängen. Kevin kollar football och jag spelar wordfued! Familjen tönt :) haha!

De är så svårt att gå upp ut sängen när man hör att de spöregnar och kommer va alldeles grått ute, och ingen av oss vill fixa frukost. De får nog bli sten, sax, påse om vem som fixar frukost, men jag förlorar alltid, fattar inte. Tror han fuskar :)

Bil grejen igår var ganska cool! Massor av bilar och sjukt mycke folk! Vi höll på att fastna downtown också. Vi tappade bilnycklarna när vi käkade lunch på en restaurang, men som tur va så hade nån hittat dom och dom fanns kvar på restaurangen! De finns snälla människor :)

Idag ska vi bara va lata tror jag, kanske iväg och köpa en tunn jacka till mig. Kallt på kvällarna nu!! Ni har ju inte ens fått snö i Sverige än?! Vad händer?

Nu blir de sten, sax, påse! Hörs sen
Puss och kram


God morgon!

God morgon!!

Vi va ute igår och käkade på en irländsk restaurang/bar. Mitt i allt så kommer en man in och spelar säckpipa, hur häftigt är de inte? mäktigt!! Han va grym!!

Vi åkte iväg och  bowla och drack en del drinkar med Jason och JoAnn, jag vann inte direkt. Men jag va faktiskt ganska duktig måste jag erkänna, tycker jag i alla fall!

Nu har vi precis käkat lite frukost och försöker vakna till. Ska göra oss iordning nu och ta oss in till LA och gå till bil showen som är där. Ikväll blir de nog ganska lugnt, vi är lite småtrötta/slitna från igår :)

Hoppas ni har en underbar lördag!
Puss och kram


Världens tröttaste tjej

Jag är typ världens tröttaste tjej just nu. Jag vaknade och gick upp ett tag precis innan Kevin åkte till jobbet, sen la jag mig  sängen igen och skulle bara vila liiite, och somnade om och vaknade nyss, två timmar senare. Och nu är jag trött. Skulle kunna ligga i sängen hela dan känns de som!

Igår började vi fylla i alla papper som ska skickas hit och dit för att jag ska få mitt green card. Dom kunde ju göra de lite lättare och bidra med typ en lista på saker som ska göras under visuomprocessen och efter man gift sig, en icke. Här får man kolla upp allt på online. Jag måste skicka in till skatteverket också, ska göra de imorgon, inte glömma!!

Ikväll ska vi antagligen iväg och käka lite, dricka lite och bowla. Jag ska lätt vinna!! Grymt kul ju! Fast bowla och dricka är ju kanske inte den bästa kombinationen, men grymt kul =)
Kevin har köpt biljetter til en stor car show som är i LA imorgon, de är tydligen jättestort och massa fina, dyra, nya bilar. De kan nog bli kul. Man kan ju låtsas att man har råd med nåt där i alla fall, men chansen för de är nog inte så stor haha!

Om en vecka åker vi tillbaka till Las Vegas! De är Thanksgiving på torsdag och vi ska fira med Kevins mamma och bror. Vi funderar på att gå på en show också, jag vill se Cirque du Soleil's Michael Jackson, verkar grym. Vi får se om jag lyckas övertala dom andra ;)

Hörs sen!
Nu ska jag käka lite frukost och vakna, önskar vi hade roomservice hemma och jag kunde får den här frukosten


Thursday

God morgon!

Tack igen för alla underbara kommentarer och grattis :)

Fotografen tog massor med kort, tror att det är 90 kort sammanlagt, alla är ju inte bra, men vi har många i alla fall. Så nu ska vi välja vad vi vill framkalla och förstora upp. Vi har några favoriter, men de är svårt ändå! Vi ska förstora två bilder i svartvitt och sätta upp i vardagsrummet, kommer bli superbra! :)

Jag är helt besatt av en tv serie som heter House Hunter. De är amerikaner som letar nytt hus. Och det finns en version som är House Hunter international, och igår va dom i Sverige!! I uppsala. En amerikansk familj, där pappan hade fått nå jobb i Uppsala på nå tv-spels företag eller nåt sånt. Dom bodde i Florida här och flyttade till Sverige mitt i vintern haha, snacka om klimatförändring!

Igår va jag ute och shoppa lite, köpte nya träningskläder. Så nu har jag ju ingen ursäkt att inte träna! Ska ut och jogga idag igen, blev inget igår för min rygg la av totalt. Så jag ska testa idag. Sen ska jag köpa gymkort i veckan och hänga på Kevin dit om dagarna. Beach 2012 som gäller!!

Nu ska jag ut och svettas lite, de är jättefint väder, ganska varmt igen, sen är det skypedejt med Elin som gäller :)
Puss och kram!

Mr. and Mrs. Lashley ♥


Tack alla ♥

Tack tack tack för alla era fina kommentarer! ♥ Vi är så lyckliga!!!
Igår gick vi igenom de sista bilderna, men ni får tyvärr vänta tills imorgon för att se bilderna från bröllopet, då blir de en bildbomb! :)

Vi hade så kul i Vegas. Hela helgen har vi varit sena. I torsdags va vi sena till flyget, vi va sena till vårat eget bröllop!!! och sena till fotografen dagen efter. Vet inte hur vi lyckades haha, men vi hann ju med allt ändå =)

När vi kom till hotellet i torsdags och skulle checka in sa gav vi receptionisten mitt namn, för vi va inte säkra på vilket namn vi hade bokat i. Och vet ni? Det var en annan Malin Pettersson som bodde på samma hotell! Vad är chansen för de? Det är ju inte så ofta man träffar en Malin i usa direkt!
VI slängde in väskorna på rummet och hoppade in i taxin och åkte och fixa våra marriage license. De tog bara 5 minuter, vi hade förväntat oss att stå och vänta jättelänge, men tydligen så hade kön varit runt hörnet på huset tidigare på dagen, så vi hade tur!

Middag på kvällen med Kevins mamma, bror, moster, två vänner från Peru och två vänner härifrån. En jättefin restaurang och maten var heeeel underbar, åt som en gris. Vi fick lite presenter, jag fick bland annat sexiga underkläder och en krona med slöja haha!
Efter middagen åkte vi tillbaka till hotellet och lämna alla saker, när vi kom in på rummet så hade vi fått Champagne och jordgubbar som min familj hade fixat! Så snällt och fint, jag blev tårögd när jag läste kortet! Tack snälla världens bästa familj!!

I fredags, 11/11/11, så vaknade vi ganska bakis, kanske inte de bästa med tanke på att vi hade en stor dag framför oss, men efter lite treo och massa vatten och roomservice frukost så mådde vi perfekt! Vigseln var kl 15, så vi tänkte att vi har jättemycket tid på oss och tog de lugnt. Kl.13 insåg vi att borde nog börja göra oss klara nu eftersom vi måste åka vid två. Paniken, jag hann knappt göra mig klar innan jag satte mig i taxin. På med klänningen och slängde på mig mascara sen i väg. Vi hann inte ens äta lunch, så vi va svinhungriga på väg till kapellet. Coca Cola fick fixa hungern! När vi väl kom fram och träffa prästen så hade jag inte en tanke på att var hungrig. Allt var så spännande och lite nervöst.
Prästen var underbar, han gjorde vigseln perfekt, precis som vi ville ha det. Lättsamt och roligt!
Jag kunde inte sluta tänka på hur lycklig jag är som har kevin. Han gör mig så glad hela tiden!
Efter vigseln var det som om en sten föll från mitt hjärta! Vi kan äntligen vara tillsammans, allt vi gått igenom är över!! Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är!! (nu börjar nästa process bara..hmm..)

På kvällen i fredags gick vi ut och åt på en restaurang vi varit till förut! Dom har världens bästa carrot cake! Så himla god!! Efter det gjorde vi inte så mycket, gick runt lite och bara va. Försökte smälta allt :) Världens bästa dag!!

Dags att åka hem på lördagen, vi åkte till fotografen och hämtade alla bilder. Sen direkt till flygplatsen. Ganska precis innan vi skulle på planet så berättar dom att vårat flyg är inställt!! Typiskt!!!
Kevin va grymt snabb att ringa flygbolaget och lyckades fixa två biljetter senare på kvällen till oss. Och de va en j*kla tur att han lyckades med de, för de va de platserna för att komma hem den dagen. Annars hade vi fått stanna till eftermiddagen dagen efter, som de flesta fick göra! Så klart så var ju vårat nya flyg försenat också, så vi kom hem jättesent. Men superskönt att vi lyckades ta oss hem den dagen i alla fall!

Sorry att jag inte bloggade i helgen förresten, haha! Jag hade faktiskt tänkt göra de, men hade inte en tanke på bloggen när jag väl va där :)


Nu ska jag ut och jogga om ett tag, den ni! Puss och kram

Bilder från i torsdags






Husband and wife

Heeeej!!

Vi har haft en underbar helg!! Så mysigt!!

Vigseln i fredags var perfekt. Prästen va jätterolig och lättsam och gjorde det hela lätt och roligt. Så vi kunde inte säga fel heller haha! De var verkligen perfekt. Vädret var helt okej, så vi kunde vara ute på balkongen som vi hade bokat. Så det var bara jag, kevin, prästen och fotografen där. Och vilken utsikt!! Helt underbart!! Vi var på våning 112 på stratophere hotel. Galet häftigt!!

Jag är gift!! Fru! Hur häftigt som helst! Malin Christina Lashley! woho =) Och jag älskar min ring!! Ovant att ha den där, men sååå perfekt! Älskar allt, är så lycklig!!!

Fotografen tog massa kort, så vi håller på att gå igenom dom, har inte hunnit igenom allt, så ni får vänta lite till tills ni får se massa bilder, men jag bjuder på två nu i alla fall =)

Puss och kram /Mrs. Lashley

Tack för alla grattis sms, mail, kommentarer och facebook inlägg som vi fått!







Here we go!

Heeej!

Vi har varit ute och ätit frukost på ett bagel ställe, mums! Och nu har jag pratat med både min mamma och pappa på skype, vad skulle man göra utan skype?

Nu ska vi snart börja göra oss iordning, packa (vi orkade aldrig igår), fixa lite och sen åka iväg till flygplatsen om några timmar, sen är de dags för VEGAS!!

Middag ikväll med kevins familj och några vänner. Och imorgon är det den stora dagen :)
Vi hörs i Vegas!!

Puss och kram!

2 days!

Jag hämtade min klänning igår, eller va de i förrgår?..anyways. Fläcken är i alla fall borta nu :) Så nu är jag redo!

Idag ska jag fixa naglarna, måste köpa en ny mascara och sen packa ihop. Vi åker inte förrän imorgon eftermiddag men de vore ju skönt om vi bara kunde ta de lugnt imorgon innan vi åker. Jag ska i alla fall lägga fram allt som måste med.

Jag försökte kolla upp vad de är vi måste göra efter vi gift oss, vad som ska skickas till vem och allt sånt..Jag känner mig som ett stort frågetecken. De är så mycke som ska göras hela tiden. Det är inte bara stt gifta sig och allt klart! Men vi ska försöka skicka iväg allt nästa vecka så den processen kan börja och jag kan få börja jobba nån gång, om nån månad! Lite rastlös blir jag ju på dagarna :)

Vädret ser inte ut att bli så bra i LV. Så de suger ju lite. Men hoppas det inte regnar i alla fall, för då blir vigseln inomhus. Vi har bokat vigseln ute på en balkong annars, men det finns inget tak över den. sol sol sol tack!!

Nu ska jag duscha, sen blir de lunch och iväg!
Puss och kram!

Malin and Kevin, part 1

På fredag är det dags! Då blir vi man och hustru! Hur häftigt som helst!

För lite mer än 3 år sedan var jag au pair här i USA hos en familj i Los Angeles. Det var både kul och jobbigt, ibland ville jag bara ge upp och åka hem. Men sen kom stunder då det var underbart! Att bo här i Kalifornien var ju ett stort plus! Härligt väder och så mycket att göra! Så de gjorde det hela mycket lättare.

 

Cirka 3 månader innan jag skulle åka hem till Sverige igen, efter att ha varit au pair i ett år, så träffade jag Kevin. Jag och min tjejkompis Oksana bestämde oss en kväll att åka till en bar/restaurang i West Hollywood. Där träffade vi Kevin och hans kompisar som hade varit på en konsert och bestämde sig för att stanna vid baren på vägen hem. Jag måste ju erkänna att jag tänkte att han säkert är en av alla LA-killar, som tycker att dom är supercoola. Det här var den 17e juli 2008, en torsdag har jag för mig, bara några dagar innan min 21 års dag. Kevin bjöd över oss den helgen för att fira min födelsedag, han sa att han skulle fixa en födelsedagsfest. Sure tänkte jag, men vi bytte nummer i alla fall efter kvällen, eller Oksana fick Kevins nummer för att min mobil inte fungerade.

 

Helgen kom, jag och Oksana hade inget speciellt för oss så vi bestämde att höra av oss till Kevin och kolla vad dom gjorde, och de slutade med att hoppade in i bilen och körde typ 40 minuter hem till honom. Vi hade inte alls tänkt åka dit, och Kevin hade inte alls förväntat sig att vi skulle komma. Men vi kom dit i alla fall, Kevin mötte oss på parkeringen, sen gick vi in och alla hans kompisar som va där började sjunga –Happy Birthday för mig. Haha. Den kvällen va helt galen, vi hade så grymt kul!! En av de roligaste kvällarna i mitt liv!

 

Efter den kvällen började vi dejta. Älskar att gå på dejt här. En helt annan sak mot Sverige. På våran första riktiga dejt så möttes vi på Universal Studios i Hollywood och gick först iväg och åt middag och drack några drinkar, sen iväg på bio. Jag tror vi såg den nya Batman då, och den var så lång att jag somnade i biosalongen. Haha

 

Efter bion följde han med mig till min bil och kysste mig första gången J Jag var en lycklig tjej efter den kvällen!

Ungefär en vecka innan jag skulle lämna LA så åkte jag och Kevin iväg på en minisemester till Las Vegas en helg. Bara vi två. Jättemysigt och grymt kul. Det var då jag kände att jag ville vara med Kevin och ville verkligen inte åka hem till Sverige. Några dagar senare var de dags att säga hejdå, utan att veta om vi skulle träffas igen, hur seriöst var det mellan oss, vad skulle hända? Jag grät som ett barn!!

 

Första gången i Las Vegas


Monday

Hej!
Jag har precis blivit klar med att städa hela lägenheten, nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen käka lite lunch med Kevin, sen ska jag iväg och träffa hans moster på ett stort outlet som ligger en liten bit härifrån :)

Nu börjar det säljas julsaker överallt här. Vi har faktiskt redan köpt julstrumpor och lite andra julsaker! lite tidigt kanske, men vad gör de :)

ååh va jag önskar att jag hade min bästa Miriam här. Min bästa vän och bästa frisören!! Jag fixade min utväxt första gången hemma själv igår, Kevin hjälpte mig och de blev skit bra! Lite imponerad att han gjorde de faktiskt haha =) Men jag saknar lyxen lite att gå till en salong och fixa de. Visste är lite dyrt, men de är ändå värt de tycker jag. De är mysigt. Plus att jag alltid har gått till Mirre så länge hon varit frisör, de gör ju de hela mycke bättre :)
Men nu vet jag i alla fall att jag kan faktiskt fixa de hemma, snabbt och lätt. Men snart lär jag ju behöva klippa mig också, så då måste jag hitta en frisör ändå..hatar att byta friör! Miriam, kom hit!!!

Ikväll kommer antaligen våran granne över, hon hade lite vin till oss. Hon jobbar för nåt företaget som säljer vin till restauranger och så. Schysst jobb! Så de blir antaligen lite mat och vin ikväll med henne.

Nu måste jag hoppa in i duschen! Puss och kram

Finally!!

Jag har köpt skor!!!!! Äntligen!! Check!! De blev mörkröda, högklackade! Så himla snygga!!! Hoppas dom passar till klänningen också. Klänningen är på kemtvätt så fläcken försvinner förhoppningsvis nu. Men jag hinner inte få den omsydd igen. Jag vill inte lämna den till samma tant igen! Så den får va som den är nu! skit också! Men den är fin i alla fall! Så ser jag tjock ut på bilderna sen så skyller jag på klänningen! haha

Igår va vi ute på äventyr. Hämtade Kevins kostym och shoppade lite annat =) Jag köpte utsvängda mörka jeans, lite 70-tal över dom. Dom är ganska höga i midjan också, sååå snygga. Men otippat för mig tycker jag. Men oooh! Love it!

Nu har jag fixat outfits för allt nästa helg. Jag har min middags outfit till torsdagen, klänning för ceremonin, outfit för kvällen efter vi gift oss. Jag är redo och vill åka nu =)

Idag är de skitväder än så länge. De har spöregnat på morgonen och de är alldeles grått. Så nu ligger vi i soffan och kollar upp lite saker för Vegas. Vi har precis reserverat ett bord för middag efter vi gift oss. Det blir på en restaurang som vi va till första gången vi åkte till vegas tillsammans, när vi ganska nyligen hade börjat dejtat. Jättemysig restaurang som vi båda älskade, plus att dom har världens största och godaste carrot cake där, så de får bli vår bröllopstårta haha!

Om nån timme ska vi iväg och äta kinamat med kevins moster, sen blir de nog ganska lugnt resten av dagen.
Vi har också ställt om klockan nu, så nu är det 9 timmars tidskillnad igen! Det kändes som om de va ganska stor skillnad med 8 timmar mot 9 timmars tidskillnad, jag hann prata mer fler i sverige den här veckan. 9 timmar är ganska mycke, när jag vaknat och kommit upp och slagit igång datorn så ska ni snart lägga er och sova..

Hörs sen! Puss och kram

Saturday mornings!

Heej!
Jag älskar lördags morgonar! Stor frukost, en kopp kaffe och mys framför TV'n, och Kevin är hemma! Kan inte bli så mycke bättre!!

Filmen igår va bra, men inte så bra som jag hade förväntat mig! Men ganska rolig iaf. Innan bion var vi iväg och käkade på en peruansk restaurang, Lomo Saltado!! Sååå gott!

Jag hämtade min klänning igår..den är inte alls bra! Hon klippte av för mycke tyg så den är lite liten vid axlarna nu! Plus att dom har gjort så de blivit en fläck på den!! Jag är så jävla arg!! Vi ska dit idag med den och säga åt dom att kemtvätta den så fläcken försvinner. Men jag får nog leva med att den blev lite liten. Den är inte super för liten, men den är tajt..men de får nog gå. Hinner inte göra något åt de nu, vi åker ju på torsdag! Men fan också, jag visste att något skulle hända!!!!!! Så j*vla irriterad och ledsen!!

Idag ska jag köpa skor, måste! Jag åker inte hem utan!

Och vet ni? Jag köpte den första julklappen igår! Galet tidigt,men grymt bra ju! Sen köpte jag en jättefin kavaj till Kevin också som han ska ha i vegas, inte för bröllopet men för middagen, så den fick han igår :) Jag borde ju bli utsedd till Girlfriend of the month haha

Nu, dusch, göra oss iordning och ut på äventyr!
Puss och kram

TGIF

Thank god its friday! Helg igen! Yeah!

Om en vecka ska jag bli Mrs. Lashley! EN VECKA!! Jag önskar att vi hade kunnat ha ett stort bröllop med hela min familj och mina vänner på plats. Men de kommer senare. Nu blir de jag och Kevin, och de kommer bli såå bra =) Spricker av längtan!

Idag ska jag hämta min klänning som har blivit insydd! Hoppas den blev bra, den måste bli bra, annars vet jag inte vad jag gör?!

Jag har precis mailat kapellet där vi ska gifta oss för att fråga hur de hela går till, vad gör man, säger och allt mellan himmel och jord haha! Sen har jag pratat med fotografen också, och bekräftat tid för att kolla och välja våra bilder, och även så att vi får dom på cd-skiva så vi kan skicka till familj och vänner. Sååå spännande! Nu händer de grejer! Tänk om man blir ful på sina bröllopsbilder, de skulle ju va skit! Bilderna är ju minne för resten av livet. Vi får hoppas att allt går perfekt!

Ikväll ska vi äta och gå på bio med Jason och JoAnn. Vi ska se A Very Harold and Kumar Christmas på 3D! Den verkar grymt rolig!

Åh förresten! Ladda hem appen Viber så vi kan skicka gratis sms och ringa!!!!! Mycke viktigt!! :)

Hoppas ni har en superbra fredag!
Puss och kram

Shoes??!!

Heej :)
Hur är läget? vad gör ni?

Jag har nyss skypat lite med Elin och hennes dotter Melina. Elin och Christian ska gifta sig nästa höst!! Så jag va ju tvungen att ta reda på att detaljer :D så kul!!! Grattis igen till er båda!!

Jag väntar på att våran leverans av vatten ska komma, dom sa någon gång under dagen..hmm! Vi beställer eller köper vatten. Kranvattnet är inte gott!! Så idag kommer de mycke så vi har i nån månad. Men jag hoppas de kommer snart så jag kan göra nåt resten av dagen, men med min tur så kommer dom väl säkert precis innan Kevin slutar jobbet så jag får va hemma hela dagen och vänta.

Men nåt hittar jag nog på. Jag ska nog gå igenom massa kort på mig och Kevin. Vi ska sätta upp två lite större ramar på ena väggen med bilder på oss. En ska va från när vi gifter oss, som är nästa vecka!!!! :D så nu ska jag hitta den andra, bilderna ska vara svartvita!

Jag hittade ett par skor igår, men jag är inte riktigt säker på att jag vill ha dom. De är inte som jag hade tänkt mig, plus att jag kommer aldrig använda dom igen. Sååå..nu funderar jag färg istället. Man måste väl inte ha vitt? Jag hittade ett par skitsnygga typ mörkare lila/rosa/röda (svår färg att beskriva haha)..kanske blir dom. Kan nog bli skit snyggt! Vad tror ni?

Jag är grymt aktiv den här morgonen förresten! Vi köpte en slow cooker för nån dag sen, så idag tänkte jag testa den. Har lagt i massa grönsaker och köttet och nu ska de ligga där i 8 timmar. Hoppas verkligen de blir gott! =)

Hörs sen! Puss och kram

oooh yeah!

Gardens of the world

Heej :)
Idag mår jag äntligen ok. Jag somnade innan kl.20 igår och sov till 8 imorse, det behövdes :) Så idag ska jag ta mig ut och uträtta massa ärrenden. Och njuta av kanske sista riktiga värmen, de ska bli runt 30 grader idag, men resten av veckan ska de bli lite regn och graderna ner till runt 18-20. Jag ska väl inte klaga direkt haha!

Nu har jag äntligen blivit av med min lägenhet i sverige också =) Nya hyresgästerna tog över den igår!! woho =) Så nu behöver jag inte betala nå mer hyra föra den! Jag har världens bästa familj som har hjälpt mig packa ihop/rensa de sista! TACK!!

Vet ni? Jag har varit här över en månad nu! Va fort de har gått! Känns som om jag nyss kom hit,men ändå som om jag varit här huuuur länge som helst. Jag älskar att bo här, trivs hur bra som helst och jag är världens lyckligaste tjej som äntligen får vara med Kevin igen!

Jag tänkte börja skriva om hela min och kevins historia och visum processen snart. De har inte varit superlätt hela tiden kan jag lova. Det är mycket att gå igenom för att kunna vara tillsammans med någon från USA.

Göra mig iordning, luncha med Kevin sen ut och jaga skor m.m.
Hoppas ni mår underbart!!
Puss och kram

Här kommer några bilder från Gardens of the world


Här vill jag gifta mig när vi har vårat stora bröllop sen

Haunted house

Godmorgon!
Måste börja med att säga va kul att så många läser min blogg! Lite imponerad av mig själv att jag faktiskt uppdaterar varje dag =)

Igår tog vi oss ut på en långpromenad och gick runt och kolla på alla utspökade hus och barn. Vi gick med våran granne och hund, vovven va utklädd till en julklapp haha så söt!
Folk är helt galna här. Tror inte ni förstår hur mycke pengar och tid dom lägger ner på att spöka ut husen. Vi va till 2 haunted houses. Folk stod i kö för att gå dit. Dom hade spökat ut hela trädgården som ett spökhus som man gick igenom, och gjort de hela till en show. Och de va helt seriöst sååå läskigt. Jag, Kevin och Debra va ju självklart äldst av alla som gick igenom de där spökhusen men jag tror fan att vi lät som om vi va yngst. Jag skrev som en liten flicka! De va sjukt läskigt! haha Jag vill ha ett hus NU, så jag också kan spöka ut de :D
De va grymt i alla fall! Längtar till julen nu så vi kan gå runt och titta på att julpyntade hus :)

Nu har vi fixat kläder till Kevin också till vigseln. Check!! Listan blir kortare och kortare =) skönt! Imorgon ska jag iväg och lämna in min klänning och få den insydd. Sen måste jag verkligen hitta skor! De drar ihop sig, 10 dagar kvar!!

Vet inte vad de är för fel på min dator?! Internet är sååå segt. De funkar perfekt på kevins dator, men på min tar de jääääääättelång tid att ladda upp sidor, om de ens går. Ibland går de superfort som de ska göra, men oftast inte. Och jag kan ju ingenting om datorer, och allt i min dator är på svenska så kevin kan inte göra så mycke heller. Något tips på vad som kan va fel? vi bytte internet leverantör för ca 1 vecka sen, och de va då de blev så här. Men kevins funkar ju perfekt! Help please?!

Tea, huvudvärkstablett och soffan nu! Puss och kram

Happy Halloween

RSS 2.0