I'm home!

Heeej :)

Och välkomna till min blogg som min kära vän Caroline bad mig, eller nej..beordrade mig att skaffa nu när jag flyttat till usa :) nu ska jag bara fatta hur de här funkar, men de verkar ganska lätt :)

Nu är jag äntligen i USA! De tog sin lilla tid kan man väl säga..men nu BOR jag här! galet!
Flygresan gick bra, den va lång..alldeles för lång, jag har såå ont i rumpan idag efter att ha suttit i en liten flygstol i 14 timmar!
Och de va en riktigt tråkig flygresa, jag trodde att alla flygplan, på långresor, har egen tv i stolsryggen på sätet framför så jag hade nästan ingenting med mig att göra för jag tänkte kolla film, men ICKE! ingen tv och den lilla gemensamma tv'n som sitter i taket satt så långt bort så jag såg ingenting. Så jag satt bara där och stirra ut genom fönstret i 12 timmar från Frankfurt till LA. KUL!

Men de va de värt! Nu är jag äntligen här och äntligen med Kevin igen! Och katterna mår också bra, dom är bara väldigt trötta efter flygresan, men allt gick bra och dom verkar helnöjda med att ha Kevin i sina liv igen :)
Jag va alldeles jättepirrig när jag gick av planet, de va ju nästan 5 månader sen vi sågs sist. Men så fort jag hade gått igenom passkontrollen och såg hur mycke saker jag hade att dra på och bära så försvann nervositeten och gick över till ett Åååhhh! Som tur va stod de en vakt vid kattburarna och väntade på mig och han hjälpte mig att hitta en liten man som jobbade där, som hjälpte mig med väskorna så jag kunde ta katterna.
Katterna va ju en succé på flygplatsen, massa människor kom fram och hälsa och gulligulla, till och med när jag skulle igenom sista kontrollen där de var en jättejättelång kö, så kom en vakt fram till mig och sa åt mig att jag kunde få gå bakvägen och jag bara visa henne mitt pass och lovade att jag hade alla dokument för katterna, och självklart gjorde jag ju de haha! Så jag fick gå förbi alla som stod och vänta i kö HAHA! :D

Sen va Kevin där, helt underbart, kan inte förklara hur bra det kändes och känns! Nu är jag hemma! Vi är äntligen tillsammans igen! I'm the luckiest girl in the world!

Klockan är snart 9 på morgonen här, jag väckte kevin vid 6 och sa att jag va hungrig och klarvaken så stackarn gick upp och fixade frukost med mig haha! Nu ska vi snart ut och shoppa lite saker som jag inte kunde ta med, hur ska man få plats med sitt liv i 2 väskor?! de gick ju inte direkt..

Puss och kram


RSS 2.0