Happy Halloween!

God morgon!
Mår sådär idag, huvudet känns som de ska sprängas, men halsen är lite bättre i alla fall! Så de kanske går åt rätt håll.

Idag är de Halloween. Happy Halloween :) Ikväll ska vi ta oss ut på en promenad i området om vi orkar. Folk är ju galna här och spökar ut husen totalt for Halloween. Och alla söta utklädda barn!

Vi gjorde verkligen ingenting igår, låg i soffan hela dagen. Vi slapp till och med att laga mat. Vi skulle ha åkt till kevins moster på lunch igår, men eftersom vi inte mår helt ok så stannade vi hemma. Men Kevin har världens bästa moster så hon lagade massa mat, peruansk mat, och kom och lämnade de till oss igår :)

Vi fick lite panik igår när vi insåg att vi måste skaffa våra marriage license i Nevada och inte kan göra det här i Kalifornien. Vi åker dit den 10e på eftermiddagen och vi gifter oss den 11e. Vi vill ha en lugn morgon den 11e och inte behöva gå upp tidigt för att åka iväg och fixa de. Plus att vi kommer ju inte direkt vara ensamma om att gifta oss den 11e, och alla ska ju ha marriage license..så vi försökte ändra vårt flyg till LV för att åka tidigare den 10e, men de skulle kosta oss $1500 för att bara ändra ena flighten. På kvällen den 10e ska vi träffa Kevins familj som bor i LV och några vänner för middag på en jättefin restaurang. Så direkt när vi kommer till LV åker vi till hotellet, slänger in alla saker, byter om, kastar oss in i en taxi, åker och fixar marriage license, som lär ta tid eftersom vi knappast kommer va ensamma att göra de då, sen åker vi direkt till middagen och hoppas vi hinner dit i tid, annars får vi helt enkelt komma lite sent. Hellre sent dit än sent till vigseln haha :)

Ska tvätta lite, sen blir de film i soffan!

puss och kram!

 

Min dator hatar mig av någon anledning så jag kan inte ladda upp bilderna från Garden of the Worlds, så de kommer senare när datorn tycker om mig igen!


sjuklingar

Hejhej!

Hoppas ni haft en bra helg! Här ligger vi i soffan och tycker synd om oss själva! Vi är du dunderförkylda!!

I fredags va vi ute och åt med två kompisar. Vi va till en japansk restaurang där dom har "allt du kan äta" meny. Så man beställer in småtallrikar med typ kyckling, pasta eller vad som helst, sen har man en grill mitt i bordet där man lagar sin egen mat! Grymt ställe! Allt är marinerat, kryddat och så. Så man behöver bara lägga på de :) så gott och kul!
Efter många drinkar och massa mat så kampade vi på golvet med massa filtar och kuddar hos JoAnn så vi slapp ta oss hem. De är en bit att åka. Plus att vi ändå skulle till de området dagen efter, alltså igår, för att köpa ring till Kevin! Så nu är de klart :) check!

Vi va till Garden of the worlds igår också. Massa fina planteringar och super mysigt att gå omkring! Där vill jag gifta mig när vi har vårat riktiga bröllop!!
Lägger upp bilder på de imorgon! Så mysigt!

Nu är de film dags..känns lite sådär när de är 30 grader och sol ute, men men :) ibland får ma va lat!
Puss och kram

Sån här liten grill hade man mitt i bordet, och massa småbitar av mat
som dom kom med hela tiden. Aldrig ätit så mycke i mitt liv tror jag!

check!

Äntligen fredag igen!
Galet va fort veckorna går!

Igår va jag ute på jakt efter skor! Vita som passar min klänning. Hur svårt kan de va att hitta snygga vita pumps??! De finns alla möjliga färger, men just vita är fan svårt att hitta! whyyyyy! Så jag får ta mig ut nästa vecka och leta igen..eller kanske i helgen.

Ikväll ska vi antagligen ut och käka med ett kompisar. Kevins barndomskompis som jag har träffat förut och hans tjej. Vi va till Vegas med dom en helg för ca 3 år sen, sen kom hans kompis till Peru och hälsade på oss när vi bodde där. Så de ska bli kul att träffa dom igen :) Men Kevin är inte på topp idag, mår inte 100 % så de kanske blir en hemmakväll framför TV'n istället, vi får se! Hoppas på middag :)

Imorgon ska vi försöka få så mycke som möjligt gjort. Kläder, ring m.m. Så vi kanske kan checka av hela listan snart. Jag vet inte hur man någon gång ska kunna planera ett stort bröllop, de är ju sjukt mycke att tänka på för bara de här. Men då har man väl lite längre tid på sig också..vi hade ju bara 90 dagar på oss från de att jag kom hit.

Vad har du för er i helgen?

Nu ska jag borsta tänderna, sen är de skypedejt med mina bästa! Min syster och bästa Miriam och deras karlar =)
Puss och kram

2 weeks !!

Tjena! Husmor här :)
Jag har precis bakat paj, blev för trött igår kväll så jag gick upp tidigt idag och bakade istället. Och nu har jag precis lämnat den på Kevins jobb. Duktig tjej :)

Igår eftermiddag va jag ute på äventyr, jag hittade till ett shoppingcenter, alldeles själv =) Stolt!
Gissa vad?! Jag har köpt klänning!!!!! Nu måste jag bara hitta en skräddare som kan sy in den snabbt. Och så måste jag köpa skor också! Jobbigt att behöva shoppa haha :) Så de ska jag nog spendera min dag med idag!
Råkade köpa 4 tröjor också..opps..

Nu börjar det närma sig! Om bara två veckor åker vi till Las Vegas! Och på fredagen blir jag Mrs. Lashley! Tiden går så himla snabbt nu! De är en del kvar som måste fixas innan vi är redo, kostym till Kevin, skor till mig, ring till kevin m.m, så i helgen blir de nog fullt upp. Jag ska maila kapellet idag och fråga hur allt funkar, vad man ska säga och allt sånt så vi är lite förberedda i alla fall och slipper skämma ut oss totalt haha

Lite bilder från Hockeyn



Soffhäng

Lite småsliten idag efter hockeyn igår måste jag erkänna. Även fast jag kunde ta världens längsta sovmorgon i morse så vaknade jag kl.7!! Latar mig lite i soffan nu och funderar på om jag ska orka göra något nu på förmiddagen. Skulle ha åkt i väg och kollat på klänningar med kevins moster idag, men vi ställde in de. Jag kanske ska ta mig ut i eftermiddag och kika. Tänker fortfarande på den jag hittade i söndags..hmm...

Kvällen igår va kul! Vi började med X antal öl/drinkar på en restaurang precis vid Staples Center. Sen gick vi vidare in till en vipclub och hängde lite. Ganska coolt måste jag säga :)
Jag förstod ju att de kunde va lite små kallt att kolla på Hockey, så jag hade en tunn tröja och en jacka, men inte fattade jag att de skulle svinkallt!!!!! Jag satt 5 minuter sen klarade jag inte av de längre och fick springa iväg till en Kings shop och köpa en Kings tröja, inte de billigaste att köpa inne på själva stadion direkt, men de va värt varenda dollar =) Tyvärr så förlorade Kings, men vi hade kul ändå!
Bilder kommer sen!

Efter lunch ska jag ut och handla massa. Ananaspajen blev en succé och nu måste jag baka en till så Kevin kan ha med till jobbet imorgon. Dom ska ha Halloween fest och Karva Pumpa tävling på jobbet imorgon, under arbetstid, stackarn som måste jobba så hårt haha. I alla fall, så skrev han upp att han skulle ta med Ananaspaj, så de blir bakning ikväll!

Ååh jag fick toppennyheter idag också. Det är antagligen någon ska ta över min lägenhet i Sverige från och med 1 november. Så nu slipper jag förhoppningsvis fler hyror! Yeey! :)

Kaffedags! Puss och kram

Hockey tonight!

God morgon!
Idag tog jag sovmorgon! Jag skulle ha åkt och fixat ID-kort idag, men bokade av imorse för de känns lite onödigt att skaffa de nu, precis innan jag ska byta efternamn så jag väntar tills efter vi gift oss :)

Igår åt vi köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt! De kan ju nästan inte finnas nåt godare?! Perfekt att Kevin älskar de lika mycke som mig!! Perfekt kväll :) Men jag önskar att min farmor kunde komma hit och laga hennes köttbullar, de absolut bästa köttbullarna i världen!!!

Idag ska vi faktiskt på hockey! Jag är inte direkt intresserad, inte kevin heller, men vi har fått biljetter av hans chef att gå och se L.A. Kings vs. New Jersey Devils. Hans chef har säsongsbiljetter till allt du kan tänka dig, så de är bra platser och även nå pass för att gå dit där de "lite finare" människorna hänger haha! Så de ska bli kul! De är vi och två kompisar som ska dit, så innan matchen blir de middag och lite drinkar! Känns som att jag skriver att vi dricker hela tiden, men de gör vi inte haha!

Jag har fått flera frågor om hur jag och kevin träffades och om hur vi har kommit till där vi är idag, jag ska dra hela historien nån dag snart!

Igårkväll åkte vi till en kyrka för att säga hejdå till min mormor! Kyrkan va tom, bara prästen där, de va faktiskt skönt! Jag fick lite bilder av min mamma igår från begravningen. De va verkligen jättefint!

Ester Emilsson, du är saknad!

Rest In Peace Grandma!

Idag var min mormors begravning, önskar att jag kunde vara där med min familj idag. Jag har inte fått i dom än, men ska försöka ringa snart. Ikväll ska jag och Kevin åka till en kyrka och tända ett ljus för mormor. Vila i frid, du är älskad och saknad!


Igår kom Kevins moster på lunch, vi grillade sen åt Ananaspaj! Ett recept jag har fått av bästa Ronja! Så himla gott!! Den blev faktiskt riktigt bra. Creme fraichen är inte riktigt samma som hemma, den här har nästan lite vaniljsmak och den är krämigare. Men de funkade finfint ändå :)
Efter lunchen åkte vi iväg och letade klänning till mig. Jag hittade en superfin klänning, men kunde inte riktigt bestämma mig. Jag ska inte ha nån "brudklänning" har jag tänkt, utan en fin, mer vanlig klänning. I alla fall, jag är inte helt 100 på den klänningen jag hittade, så jag köpte den inte. Men jag inte sluta tänka på den, så de kanske slutar med att jag åker tillbaka och köper den, om den finns kvar. Den är i och för sig lite mer "brudig" än jag tänkt mig. Men sååå fin! Vi får se.
De blev lite shopping i alla fall, ett par skor till mig, och två par till Kevin :)

Nu måste jag tvätta, annars får jag gå naken imorgon!

Lite bilder från farmen







Lazy girl

God morgon!
Idag mår jag mycke bättre! Känner mig lite sliten i kroppen men inte alls som igår! Jag va så trött, låg och halvsov i princip hela dagen.

Vi har precis ätit frukost och ska börja göra oss iordning nu och städa lite, och baka! Kevins moster kommer på lunch idag, jag har fortfarande inte träffat henne! Jag har ju träffat henne flera gånger förut, när vi bodde i Peru och hon kom och hälsa på. Men inte träffat henne sen jag kom hit. Vi har varit på väg flera gånger men något har kommit i vägen varje gång, så vi får hoppas att hon kan idag :)
Efter lunch kanske vi ska ut och shoppa, vi har fortfarande inte hittat kläder till Vegas. Så de är ju typ dags nu! Och vi har inte köpt Kevins ring heller..3 veckor kvar!!! Snabba ryck nu!

Förutom allt sovande och "må dåligt" igår så va vi faktiskt iväg en timme till en farm och köpte pumpor och frukt! Så himla mysigt ställe, perfekt för barn..och oss :) Vi hittade 2 pumpor vi gillade som fick följa med hem, Så i veckan ska vi göra dom snygga och skära i dom. Visar bilder från farmen sen

Nu måste jag duscha, sen åka till affären snabbt, glömde köpa en sak till pajen såklart!
Puss och kram

Det blev ju ingen bio i fredags, men jag fick i alla fall träffa chipmunkarna haha


Så här såg jag ut igår, och mina väldigt lata katter..


Worst date night!

Herregud, vet inte vart jag ska börja?! Vilken kväll, ett skämt haha

Vi hade planerat en dejtkväll igår, bara vi två.
Så i torsdags bokade vi biljetter till filmen 50/50 som vi ville se.

Kvällen började med att vi ringde till restaurangen vi ville äta på, en jätte bra restaurang som älskar och har varit där förut. Vi skrev upp oss på väntlistan (alltid en typ 30-40 min väntetid för att få ett bord), så att bordet skulle va ledigt när vi kom dit.
Vi åkte dit och kände oss kanon för att vi kunde i princip gå förbi alla eftersom vi hade ett bord, men icke! Dom hade råkat gett vårat bort till någon annan Kevin haha, så vi fick vänta kanske 20min tills nästa lediga bord. Jaja, de gör väl inte så mycke. Vi hade ändå gott om tid!

Vi fick vårat bort och satte och skulle beställa dryck och mat, jag va jättesugen på ett glas vin och beställde de. Tjejen frågade efter ID, som dom alltid gör här, även på Kevin som är 30 år! Och så visade de sig såklart att jag hade glömt de hemma!!! FAN! Så de fick bli cola för mig istället.
Vi fick våran mat, supergott!!! Jag åt kyckling med pasta och Kevin åt kött. Han hade beställt de ganska rött, men fick de typ välstekt! Maten har alltid varit perfekt där annars. Men men..ok, lite felstekt kött gör väl inte så jättemycke, de va ju ändå gott. Och vi fick en värdekupong som plåster på såret :)

Sen lämnar vi restaurangen och går till Bion som ligger runt hörnet. Vi visar biljetten,som jag hade på mobilen, och går in och köper vatten och så, sen letar vi efter salongen där filmen ska visas och hittar den inte. Vi frågar flera i personalen och dom säger att de ska i sal 5, så vi går dit, men filmen visas inte där. Så tillslut efter vi letat i säkert 15 minuter går vi till kundtjänst och frågar mannen där, och han säger att filmen har blivit inställd av nån anledning! Hur lyckas vi?! allt gick fel, haha, och åkte hem och beställde en film på On demand istället :)

Efter nån timme började jag må lite konstigt, och de slutade så klart med matförgiftning!!! Så jag har legat och spytt inatt. Fantastiskt dejtkväll, eller vad säger ni?! haha

men jag mår i alla fall mycke bättre nu och har precis lyckats äta lite, men är så trött! Så jag ska vila lite nu!
Hoppas ni hade en bra fredagkväll :)

Puss och kram

Finally Friday!

Heey!
Det är fredag! Hur skönt är inte de? I sverige är det redan kväll, så ni är väl ute och festar eller så nu! Själv har jag nyss käkat frukost och latar mig lite i soffan och planerar dagen!

vet ni vad?! Jag hittade creme fraiche igår!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEN, jag har inte öppnat de än så jag vet inte om de är samma sak som finns i Sverige. Jag ska undersöka saken idag! Men om de är de, så är jag världens lyckligaste tjej!!! De är ju en färskvara och här säljs den tydligen inte så jättemycke, så de kan vara svårt att få tag i. De är bara en affär som vi vet säljer de. Men åååååh, YES! Äntligen! Så idag, eller kanske imorgon, blir de Pineapple pie!! YUMMY!

Kevin kommer hem på lunchen idag, sen ska jag antagligen skjutsa tillbaka honom och ta bilen och ut och handla lite och köra runt. Vilken frihet haha! Än så länge har vi bara en bil, så länge jag inte jobbar så klarar vi oss med de eftersom jag kan köra honom till jobbet eller gå dit och hämta bilen om jag vill ha den på dan. De tar väl typ 25 minuter att gå dit kanske. Men vi har börjar småkolla lite på bilar lite nu och i alla fall typ bestämt vad vi ska skaffa för bil, så vi har varsin. Men ingen panik än så länge :)

Ikväll blir de bio, 50/50 tror jag den heter. Den ska va ganska bra! Men först blir de middag, bara vi två!

Vad händer hos er? Jag vill ha uppdateringar, hallå?! :)

Puss och kram

Creme fraiche??!!!

Snaaart helg! Va fort den här veckan har gått!
Inte för att jag gör så mycke på dagarna, haha men skönt med helg ändå! Kevin är ju hemma då =)

Igår fastnade vi hemma när kevin kom hem. Vi lämnade in bilen på morgonen för de låter som en fågel piper när man gasar på ibland. Vi trodde den skulle bli klar tills Kevin slutade jobbet på eftermiddagen men de tog tydligen längre för dom behövde nån del som dom inte hade hemma..så vi är utan bil. Men dom ringde nyss från bmw och sa att den blir klar idag! Så vi får tillbaka en ren och fräsh, icke pipande bil! Skönt =)

Så i eftermiddag ska vi ut på jakt efter lite mat ingredienser. Fcik förslag på turkiskt yogurt. Men är all turkisk yogurt  kokbar? Finns det olika sorter? För jag har hittat turkisk yogurt här, men tror de är vanlig yogurt, alltså "frukost yogurt". Är inte den som finns i Sverige en "mat yogurt"? Och gräddfil borde ju funka..får väl testa helt enkelt annars :)  Varför kan dom inte bara ha creme fraich?!

Nu är vi med hund igen. Hon som tar hand om Bruno just nu jobbar som hårstylist på en filminspelning och den drar över tiden så vi ska gå ut och gå med honom på eftermiddagarna. Mysigt! de har förresten blivit höst nu. Vädret ändras över bara en natt här. Nu är de mulet/dimmigt fram tills lunch, sen kommer solen fram. De är lite svalare också, runt 24 grader. Så de är ju faktiskt ganska varmt fortfarande :)

Hörs sen!
Puss och kram

!

Tjena!
Jag sitter och väntar på att solen ska komma fram, de är jättedimmigt ute. Men de ska bli soligt så jag tänkte ta mig ut på en promenad sen efter lunch.

Igår eftermiddag var vi på jakt efter skal/skydd till mobilerna, men hittade inget vi ville ha,så de slutade med vi gick in i en klädesaffär och jag råkade köpa en skinnjacka, tröja och en massa nagellack istället..opps! Men de är ju typ samma sak :) Jackan är så jäkla snygg, jag är lite kär i den!

Jag hittade förresten ett stort täcke  och ett påslakan gömt i en garderob här hemma!! Jag sov som en bebis inatt, såå skönt!! Kevin sov inge bra däremot,han tyckte de va för varmt även fast vi hade AC'n på superkallt. Så vi får nog köpa två mindre täcken ändå, ett tjockt och ett tunnt, så kanske både blir nöjda och glada :D
Lite småfix kvar i sovrummet, sätta upp tv'n på väggen..kanske köpa ny, den funkar inte helt ok, och vi vill ha en svart, sen nya sängkläder och lite tavlor :) Sen är jag nöjd..hoppas kevin är de också haha! Vi har en stor garderob längs ena hela väggen i sovrummet, så de är lite svårmöblerat. Byrån och spegeln blev lite akutköp så vi fick plats med allt, inte riktigt som vi vill ha de sen i framtiden, men de är vad som fick plats längs den väggen nu! Jag vill ha ett hus!!!! =)

Jag är på jakt efter creme fraiche och sambal oelek. Men hittar inte :( Jag letade efter creme fraiche förut också när jag va här som au pair, men icke! Är gräddfil kokbar? Man kanske kan använda de istället? Jag vill inte gärna "tillverka" creme fraiche. Nåt annat förslag på vad man kan använda istället?

Duscha sen nagellacks dags :D
Puss och kram






18e Oktober!

Heej :)

Kan ni förstå att de snart är November och de är typ 30 grader här?! De ska börja bli lite svalare nu, men ändå!! Lyx ju!
Jag sitter och tittar på en Pink konsert på tv, jag MÅSTE gå på en live. Hon är grym, så jäkla cool!!

Det bev jättebra med byrån och allt, nu får jag äntligen plats med alla kläder och skor och allt är superorganiserat. De blir nog rörigt snart igen, men de fint just nu i alla fall :)
Nu börjar vi äntligen få ett mysigt sovrum! Nu måste jag bara köpa täcken och påslakan, förstår inte hur dom bara kan sova med ett enkelt lakan och kanske en filt över sig?! Fluffiga täcken ska de va! Så de måste inhandlas!!

Sista dagen med Bruno idag, de kanske blir nån promenad då och då. Men ikväll kommer våran grannes kompis och tar över.  Så nu måste jag tvinga mig själv igen att gå ut och röra på mig. Lätt med hund ju, för då har man inget val.

På måndag den 24e är det begravning för min mormor. Önskar så att jag kunde vara där. Men åker jag hem så kan inte åka tillbaka hit på samma visum utan måste söka nytt..och vänta massa månder igen :( Så vi ska ta oss till en kyrka här och tända ljus för henne!

Nu ska jag fixa lite lunch, Kevin kommer snart hem :)
Puss och kram

Monday!

HEY!
Hur är läget? Här är de underbart! Jag har varit ute med hunden på en lång morgonpromenad och nu ätit lite frukost och ska snart kolla på Desperate Housewives :) Lite lyx att va hemma om dagarna haha

Igår morse gick vi till en restaurang vid golfcluben som ligger här i närheten, och åt frukost. Det är så himla fint och mysigt där och dom har grymt bra frukost!

Jag va så himla trött igår, all energi bara försvann efter frukosten och jag säckade ihop totalt när vi kom hem. La mig i soffa och ville verkligen inte gå upp. Men sen fick vi reda på att de va en street festival i Thousand Oaks, som är en "stad" bredvid, energin kom snabbt tillbaka och vi åkte dit. De va så varmt igår. Vi gick runt där ett tag, köpte lite olika sorters Tea och en hatt till mig =) Sen åkte vi till en bar och drack en strawberry margarita. Sunday Funday!!

Idag ska jag organisera lite här hemma, vi har ju en ny byrå, men än så länge är den tom. Så den ska fyllas så att jag kanske kan få in alla mina skor i garderoben sen. Sen ska jag planera lite, de är mycke som händer nu de närmaste veckorna. Jag måste hitta en klänning för Vegas också, och kanske ett par nya skor. Har jag sagt att jag är shoeoholic?! Älskar skor och har kanske för många, men kan inte göra mig av med fler. Jag gjorde mig av med över 20 par skor innan jag åkte hit :( Så nu är de dags att köpa nya haha!

Hoppas ni har/haft en bra måndag!
Puss och kram

Frukost vid golfcluben





Funday Sunday!

Godmorgon!
Vi har precis vaknat och ska ta oss ut på en promenad med hunden. Vi tänkte gå iväg och äta frukost på ett litet cafe där man kan sitta ute och äta så vi kan ha med hunden.

Igår va vi till IKEA! Det är sån härlig känsla att åka dit när man inte är i Sverige. Vi åt köttbullar, såklart, de va så gott! MEN..dom hade inte potatis??!! Bara potatismos eller pommes. WHAT?! Så de fick bli potatismos, men de gick de också. Sen köpte jag lite knäckebröd, lingonsylt och sånt :)
En byrå, spegel, lampor och massa småsaker fick följa med oss hem. Trodde inte vi skulle få in det i bilen, men de gick :)

Efter vi ätit på kvällen började vi sätta ihop byrån, och 3 timmar och en vinflaska senare va de klart =) de blev jättebra!
Nu har jag en hungrig man och hund som står och väntar på mig!
Vi hörs sen!
Puss och kram



Boyfriend of the month!

Hello!
Jag måste erkänna att jag har världens bästa pojkvän! Sen jag tappade min mobil i golvet så framsidan sprack och en liten bit ramla av så har den inte riktigt funkat som den ska, de går inte att svara när någon ringer ibland, när man ska skicka sms så skriver den andra bokstäver än vad man trycker på, om det ens går att trycka, den öppnar och stänger program precis som den vill och den ringer upp olika människor i telefonboken..den funkar helt enkelt inte så bra.
För typ en vecka sen (innan jag hade sönder mobilen) så beställde Kevin en Iphone 4s till sig, och vi bestämde att vi skulle vänta lite med att skaffa en ny mobil till mig. Sen tappar jag den jäkeln och den går sönder. Jag har tjatat på Kevin sedan dess att jag MÅSTE ha en ny mobil, men han har sagt att vi ska vänta lite och försöka spara lite pengar istället, sen sa han att jag kan ju ta hans gamla mobil när han får sin nya. Och de senaste dagarna har jag varit riktigt sur för mobilen har knappt funkat alls och jag sa att jag beställer en oavsett vad han säger, men jag gick till slut med på att ta hans gamla mobil när han skulle få sin nya, som enligt avtal som skulle komma igår (fredag).

Men på dan igår ringde han mig och sa att han hade pratat med Fedex och att mobilen skulle inte komma förrän måndag, 3 dar till utan mobil!!! inte en glad Malin.
MEN..nu kommer jag till Boyfrien of the month! När han kom hem från jobbet på eftermiddagen så fick jag jättefina stora röda rosor, jordgubbar och en ny vit Iphone 4s!!!!!!!!!!!
Han hade beställt den när han beställde en till sig själv för att överraska mig! Hur snällt och fint är inte de?
Så nu är jag verkligen inte sur längre hahaa =)

Efter den perfekta eftermiddagen gick vi ut och käka sen åkte till starbucks och hängde lite. Myskväll!!
Vi impulsköpte två fina kaffekoppar också, älskar dom!

Nu har vi precis kommit in från en promenad med grannens hund Bruno och ska göra oss iordning för att åka till IKEA! yeeeah!

Oj, vilket långt inlägg..Hoppas ni har en fin lördag!
Puss och kram

Mina fina rosor och present!


Bästa kaffekopparna


Morgonpromenad med Bruno



Crazy morning!

Hejhej!
Herregud vilken morgon!
Vi är hundvakt åt våran grannes hund i några dagar, jättemysigt! Eftersom vi har katter så kan ju inte hunden sova här, så n får sova hemma och vi går ut med honom några gånger om dan bara. Nu var första gången. Allt gick jättebra, jag tog ut hunden, vi gick en promenad, sen när vi kom tillbaka och jag skulle låsa upp hennes dörr så funkar det inte. Nyckeln vill verkligen inte!! Jag har testat allt, och kvartersvärden har till och med vart här och testat och klättrat upp för en stege för att se om balkongdörren är öppen, men icke!!!

Debroah (grannen) har nyss kopierat den här nyckeln så det är antagligen därför den inte funkar..jag vette fan! Så nu har jag stängt in katterna i sovrummet, tagit in hunden till mig och väntar på en låssmed nu! Kul morgon :)

Ikväll tänkte vi gå ut och äta och mysa lite,sen imorgon ska vi antaligen till IKEA! WOOHO!
Nu ska jag mysa lite hunden, han är förvirrad stackarn haha!

Hoppas ni får en underbar fredag!!!
Puss och kram

Världens bästa syster!

Igår var ingen rolig dag. Gjorde inte mycke alls, låg i soffan typ hela dagen, kände mig helt tom!
Pratade lite med mamma igår också, önskar jag kunde vara där och ge henne en stor kram!!
Kevin kom hem på lunchen och pyssla om mig lite, och sen lagade åt mig på kvällen! Han är bäst! Jag har tur som har honom :)

Idag har jag lite mer energi och tänkte ta tag i lite (mycke!!!) tvätt, sen tänkte jag ligga vid poolen ett tag. Det ska bli runt 35 grader idag :) Woho! Tur att man har AC, annars hade de inte gått att va inne. I eftermiddag, om det inte är alldeles för varmt, så ska vi försöka oss på en joggarrunda igen, puh! Inte lätt, men ska man va fin får man lida pin, eller hur?

Vi håller på att leta efter en kamera, måste köpa en ny. Tips?! Sen ska jag ta tag i lägenheten och äntligen ta kort så ni får se hur jag bor.

Idag är det världens bästa systers födelsedag!! Mina storasyster Linda fyller 27 år :) GRATTIS!!  Linda är verkligen världens bästa, vet inte vad jag hade gjort utan henne! Hon är både min syster och bästa vän! Vill ha hit henne nu :) Men de går ju inte riktigt, så jag hoppas ändå att Du får en underbar födelsedag!! Älskar dig och saknar dig!


Syster




Rest In Peace Grandma!

Min underbara mormor Ester Emilia Emilsson somnade in tidigt imorse. Hon var en underbar person, världens bästa mormor!
Nu får hon äntligen träffa morfar igen!

Du är älskad och saknad!

One month to go!!

God morgon!

Idag är det 1 månad kvar tills vi blir husband and wife! :) Jag kommer heta Malin Lashley! Wow! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi äntligen är tillsammans igen och att jag är här för att stanna! Men det känns helt underbart, jag är världens lyckligaste tjej!!

Jag har så ont i benen! Vi fick för oss igår att vi skulle ut och jogga, smärta säger jag bara! Mina ben är så stela och vill inte röra sig. Jag har världens sämsta kondition och nu ska de bli ändring på de, men jag får nog vänta nån dag innan jag joggar igen..

Idag ska de bli 30 grader ute idag!! Jag har precis ätit frukost och kollar på Good morning America på tv. Sen måste jag komma ihåg och vattna blommorna på balkongen, stackarna hänger.. Sen blir de definitivt poolhäng idag vid lunch!

ååh, jag måste komma ihåg att boka tid för att fixa mitt körkort också, jag kör ju nu också, men de vore ju inte så kul om man kraschade, då är inte bilen försäkrad om jag kör. Så nu ska jag ta tag i de där :)

Vi hörs sen!
Puss och kram


2 bilder från i söndags när vi va i Thousand Oaks och knatade runt lite




Monday

Hejhej!  
Lunchen med kevins moster blev inställd igår så hans kompis kom över och grillade, drack lite vin och kollade fotboll, amerikansk fotboll. Jag fattar verkligen ingenting av de, dom springer ju bara efter bollen och tacklar varandra med huvudet först?! Men de finns säkert nåt logiskt bakom de också haha

Jag tog mig ut på en promenad efter de, måste ju se till att röra på fläsket. Allt är ju så gott här! Efter promenaden åkte jag och kevin iväg och kikade i lite småbutiker och köpte Frozen Yogurt! Såå gott! Bättre än glass!

Jag har fått många kommentarer och meddelanden om ringen, att ni vill se den bättre, men ni får allt vänta tills jag får bära den på riktigt =) Så de så! Men ååh va nöjd jag är, och jag önskar att den satt på fingret redan nu!  

Min mormor blir sämre och sämre. Min familj har varit där hela dagen idag och suttit vid hennes sida. Usch de är jobbigt när något drabbar dom man älskar. Speciellt familjen! Jag önskar såå mycke att jag var hemma och att jag kunde vara där med dom! Men det är inte så lätt att åka hem när jag nyss och äntligen kommit hit efter många om och men. Tack för alla uppmuntrande meddelanden! Ni är underbara! Alla tankar går till min familj, speciellt min mamma!   

Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna lite..
puss och kram

Mr. and Mrs.

God morgon!

Klockan är strax efter 10 här och vi har precis kommit hem från en frukostdejt på en restaurang här i närheten. Mys!

Kevin ska iväg och spela tennis så jag ska ta och städa lite, det är kaos här hemma just nu. Hans moster kommer antaligen över på lunch idag så de kan ju va trevligt att ha lite städat i alla fall :) Det blir grillat sen blir de nog lite poolhäng efter lunch, de ska bli riktigt varmt idag :)

Kan ni förstå att jag ska bli Mrs. Lashley snart? Hur spännande och häftigt som helst! Längtar!
Den 11 november är den stora dagen! Eftersom vi inte riktigt har vetat hur de skulle bli med visum (kan dra hela den historien en annan dag) så har vi inte kunnat planerat ett bröllop med familj och vänner, så det kommer bara vara jag, kevin och prästen, och en fotograf. Sen om typ 2 år blir det ett stort bröllop med familj och vänner här i Kalifornien! De kommer bli så kul! Det är tråkigt att vi inte kan göra det nu, men de här kommer också bli såå bra!

Vi åker till Las Vegas den 10e november. Hans mamma och bror bor i Las Vegas så kvällen den 10e ska vi träffa dom, och några vänner för middag på en fin restaurang. Dagen efter har vi bokat vigsel kl.3pm på Stratosphere hotell, på en privat balkong på våning 112! Det ska bli så häftigt!
Vi är både ganska nervösa inför vigseln, tänk om man säger fel?! Tänk om vi inte hör vad prästen säger när man ska upprepa?! haha! Men de går nog bra, vi ska få lite information ett tag innan så då kanske vi lugnar ner oss lite haha!
Efter vigseln ska vi äta middag på en fin restaurang och sen bara njuta av att vara Mr. and Mrs. resten av kvällen. De blir kanske lite party också!
Det kommer bli en underbar dag, önskar att jag kunde dela den med min familj och vänner, men de tar vi om typ 2 år och då går vi ALL IN! :)

Igår var vi och tittade på ringar. Vi är inte förlovade än, eller jo, de är vi ju, men vi har inga ringar. Igår köpte vi vigselring till mig, den är så underbart fin och jag älskar den!!! Vi graverade in   K & M 11-11-11 också! Vi har inte köpt någon ring till Kevin än, men ska antagligen göra det i veckan. De tog oss 5 timmar igår och hitta en till mig haha, affärerna stängde precis efter vi var klara :) Jag vill ha den på mig nu!!!! Den ligger i mitt smyckesskrin och bara väntar på mig!! Men jag får vänta 5 veckor till! Det kommer bli en av de bästa dagarna i mitt liv!

Nä, nu måste jag städa!
Puss och kram

My ring!!! Bilden är så dålig, tog den med mobilen som jag tappade i golvet i fredags och den gick sönder.. :(


8e oktober!

Hejsan Hejsan!  
Kvällen igår blev inte riktigt som planerat. Vi gick ut och åt och träffade en kompis till Kevin, och en drink ledde till en annan. Så efter middagen åkte vi iväg till en bar och träffade fler av deras kompisar, vi ringde dit våran granne också sen blev de full fart! Vi hade skitkul och vet ni? Vi stod och spelade nåt konstigt spel där i baren och vi var uppdelade i två lag. Killen som va i mitt lag gnällde på andra killen i andra laget och säger helt plötsligt - Han kan inte de här, för han är svensk! VA? haha, galet! En av killarna vi va med är svensk, han hade växt upp i Sverige men bott här i Cali i snart 12 år. Så himla kul! Och gissa om killen som sa de där skämdes när jag berättade att jag va svensk HAHA!
Vi hade i alla fall jättekul igår, och de blev ganska sent. Vi avslutade natten med glass och tequila hemma hos oss med grannen haha!  

Imorse pratade jag med min familj som berättade att min mormor har blivit riktigt sjuk! Det gör så ont att inte vara hemma. Men när jag var och hälsade på henne på sjukhuset några dagar innan jag åkte så var hon helt klar i huvudet och mådde jättebra och berättade att hon är så lycklig för min skull och jätteglad att jag äntligen skulle få åka till USA och få gifta mig med Kevin.
Men vid såna här tillfällen önskar man att man bara kunde sätta sig i bilen och åka hem till familjen och bara umgås och kramas..  

Idag har varit en sån där dag då man egentligen inte vill göra något alls. Men vi har varit riktigt aktiva idag faktiskt och varit ute och letat ringar. Berättar mer om det imorgon, det har varit en lång dag och nu ska vi lägga oss i soffan och titta på film!  

Puss och kram

Friday!

Heej!

Hur är läget? Här är de toppen! Jag har sovit som ett litet barn, så jag är pigg och utvilad!
Äntligen fredag och snart helg vilket betyder att Kevin kommer vara hemma!!

Igår va jag på upptäcktsfärd igen, måste ju undersöka vart jag bor:) Mitt mål var att hitta den lilla sjön. Efter att ha gått 15 minuter och jag kände mig lite lost så ringde jag Kevin för att försäkra mig om att jag var på rätt väg och han sa att jag ska bara fortsätta gå rakt på och jag borde vara där om max 5-10 minuter. Så jag gick över gatan och vips, där va den ju! Vet inte hur jag kunde missa de :)
Jag mötte några damer som var ute och promenerade, alla är så trevliga och hälsar! I Sverige skulle man tycka de va jättekonstigt om någon främmande människa hälsade på dig. Här är alla super sociala. Underbart!

Sjön var i alla fall jätte mysig, de ligger några riktigt stora villor där också. Kan tänka mig att de kostar en hel del! Några restauranger precis vid vattnet, massa små båtar och några tant-butiker. Jättemysigt.

Igår kväll gick vi ut och käka pizza och drack öl..på en torsdag, jag vet. Men åååh va gott de va! De var kanske på grund av ölen jag sov så gott haha!
Ikväll blir de antagligen dejtkväll, middag och bio, sen i helgen ska vi försöka uträtta lite ärenden och även kolla på ringar!! Spännande!!!

Vad hittar ni på i helgen? Jag vill ha skvaller om vad som händer hemma? :)


Hoppas ni får en superbra fredag!!
Puss och kram



Upptäcktsfärd nummer 2






Good morning!

God morgon, vilken underbar morgon!
Soligt igen! Kan inte bli bättre! :)

Nyss ätit frukost och kollar på Presidentens tal om hur dom ska lösa Amerikas ekonomi, faktiskt ganska intressant. Obama lät några få reportar fråga frågor som han besvarade, självklart valde han ut vilka som fick fråga, och när han bad den sista reportern (stavning??!) att fråga sin fråga så var den stackars mannen helt oförberedd och såg alldeles chockad ut att presidenten frågade honom, så han stakade sig igenom sin fråga..stackarn! Men förstå va nervigt att prata med presidenten inför hela landet. Coolt däremot :)

I alla fall..

Igår var jag som sagt inne heeeela dagen, det regnade jättemycket! Så jag kollade upp massa saker att göra här omkring och hitta en del, så vi får se vad som händer. Kollade även runt på massa sidor och letade efter svenskar som bor här i närheten. Kanske hittar någon, vore kul :) Alltid skönt att ha någon att prata svenska med när man är utomlands en lång tid.

Jag körde bil igår också, första gången sen jag kom hit! wohoo! Jag måste ju skaffa körkort, så nu ska jag börja köra lite så jag snappar upp alla regler, det är inga svårigheter direkt jämfört med att ta körkort i Sverige. Men lite annorlunda är de ju. Det suger ju lite att behöva ta körkort igen efter att man har kämpat sig igenom det i Sverige för några år sedan..men men, bara att göra de :)

Kan en katt bli deprimerad? Någon som vet?
Våran ena katt, som älskar Kevin över allt annat, blev superglad när vi flyttade hit och Kevin var tillbaka i bilden. Det var ju helg ganska direkt när jag kom hit så Kevin var med hela tiden, men nu när han jobbar så har Oreo blivit konstig och går runt och mjauar och fräser åt Ninja (våran andra katt) så fort han får förbi Oreo. Förstår ingenting..Dom har alltid vara bästa kompisar och gulliga mot varandra. hmm..

Idag är det soligt och fint ute så idag ska jag ta mig ut och vandra lite och hitta den där lilla sjön och butikerna. Kevin kommer hem på lunchen idag så jag går nog efter det.
Just nu sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa, jag ska ha telefondejt med min vän Carro :) Mysigt!

Nu är förresten allt bokat och planerat inför våran stora dag när vi ska gifta oss :) Känns skönt att de är klart! Jag berättar mer om det senare.

Hoppas ni alla mår toppen!
Puss och kram

Sunny California?!

Vad hände med vädret? Det har varit superfint väder sen jag kom hit, men idag regnar de! Mindre kul!

Jag sov faktiskt ända till kl.7 imorse, de ni! Nu börjar kroppen äntligen vänja sig, skönt! :) Sjukt va kroppen blir seg och stel av att resa. Och det värsta jag vet med att flyga är när man ska på toa. Jag sitter nästan alltid vid fönstret så man kan luta sig mot väggen och sova, men problemet är ju då när man ska på toa! så jobbigt att be dom som sitter bredvid att flytta på sig hela tiden, speciellt när dom sover..men vad ska man göra?! Jag brukar knappt dricka nånting när jag flyger så jag slipper gå på toa haha! Kanske inte är de bästa de heller, men de funkar hyffsat :)

Idag blir de nog inte så mycke gjort..mina planer förstördes helt av vädret. Jag hade tänkt gå ut på en upptäcktsfärd åt andra hållet idag, de ska tydligen vara nån liten sjö med massa restauranger och butiker nån kilometer härifrån. Men de får bli en solig dag istället. Så idag spenderar jag nog dagen i soffan och är lat. Jag ska googla på olika saker att göra och volontärarbeten här i Westlake så kanske jag kan gå ut och träffa lite människor och göra saker på dagarna när Kevin jobbar. Måste ju skaffa nya kompisar (nej, inte nya, kan aldrig ersätta de bästa jag har i sverige, men jag måste skaffa kompisar här i Westlake) ..snacka om att man börjar om från början när man flyttar till ett annat land! I en perfekt värld skulle jag ha min familj, alla mina underbara kompisar och Kevin i samma land!
För nån dag sen såg jag en lapp om volontärarbete i en djuraffär, de kan ju va mysigt :) Vi får se vad jag hittar. I slutet av November ska jag fixa min sista uppsats från högskolan som jag flyttade fram från i våras, sen är jag klar med skolan också :)

Nä, nu ska jag va en duktig tjej och diska lite!
Puss och kram!

Lazy day!

Hallå hallå!

Läget? Här är allt bra, trött som tusan bara. Jag vaknade kl 5 imorse och kunde verkligen inte somna om, även fast jag höll mig halvt vaken ända till 21.30 igår kväll :(
Kevin vaknade också tidigt för att katterna höll på att riva huset haha, så han gick upp kl.6 och vi lagade en bamsefrukost och mös i soffan framför tv'n med en kopp kaffe från våran bästa kaffemaskin, jag är kär!
En riktigt mysig morgon helt enkelt.

När han åkte till jobbet har jag varit en duktig tjej och städat, diskat och rensat våra garderober och förråd för att få in alla mina saker, resväskor och kattburar. Så nu ser de ut som ett hem igen :) Alltid skönt att komma i ordning så man känner sig riktigt hemma.

Igår va jag ute på upptäcktsfärd, alldeles ensam. De va superfint väder så jag tog en promenad och hittade lite affärer och en starbucks. Så en solskyddskräm och starbucks kaffe rikare vandrade jag hem igen, underbart och jäklar va solen tar snabbt!
När jag kom hem slängde jag i mig lunch och gjorde mig redo för poolen! Vi har tillgång till en gemensam pool här på området, där de finns BBQ plats och en jacuzzi. Så de blev lite poolhäng nån timme :) men vattnet är verkligen svinkallt så de blev inge bad. De va i princip bara jag där, måndagar är bra, alla jobbar haha

Meeen..när jag kom hem igen, svettig och kladdig av solkräm, och skulle ta en dusch, tror ni inte att vattnet i hela området är avstängt på grund av en vattenläcka lite längre bort??!! så himla typiskt! Så, så fort kevin kom hem åkte vi och köpte mat och massa vatten så vi kunde spola i toan iaf. Väldigt mysigt!
Som tur va sattes vattnet igång så jag fick duscha innan vi gick och la oss :)

Nu har dom precis stängt av vattnet igen..så jag ska inte göra nånting idag som gör att man blir minsta lilla svettig tills jag vet att vattnet är igång :)

Så nu blir de tv i soffan!
Puss o kram



Två bilder från igår









Home alone!

God morgon, god morgon!
Eller middag kanske man ska säga..har ju varit uppe några timmar nu! När ska kroppen vänja sig vid tiden??!

Igår va en ganska lugn dag, vi va ute och shoppade lite till lägenheten, bland annat världens bästa kaffemaskin och en pub mix som jag har saknat såååå enormt mycke! Inte världens nyttigaste men ni anar inte hur gott de är! Jag hade nästan alltid en burk av den mixen i mitt rum när jag var au pair, den är gudomlig!! =)

Åh vet ni? Vi har små kolibries..eller kolibrier? vad blir de i plural? I alla fall.. vi har såna små fåglar som hänger på våran balkong, så mysigt!
Kan ju meddela att katterna också tycker att det är väldigt intressant.

Kevin är och jobbar nu, första dagen sen jag kom hit. Så nu är jag ensam hela dagen. Jag har precis pratat min syster på skype, tack gud för skype, vilket bra program! Videosamtal är ju hur bra som helst!

Nu ska jag titta klart på Desperate Housewives sen hoppa in i duschen och efter de ta en promenad och utforska området! Kommer säkert gå vilse, men jag har sagt åt Kevin att ha mobilen vid sin sida hela dagen på jobbet ifall jag ringer och inte vet vart jag är =) Men de ska nog gå bra!

Vi hörs sen, Hoppas ni alla mår bra!
Puss och kram

Jet lag!

God morgon!
Här är klockan 7.30 just nu, och jag har varit vaken sen kl.6! Lite lagom roligt. Men igår var de värre, jag vaknade kl.3 på natten och va vaken sen hela dagen..eller jag somnade kl. 7 på kvällen sen i och för sig.
Så är det någon som kommer hit och hälsar på mig sen, var beredd på grym jet lag :) Meeeen va värt de är! Åh va jag älskar att va här!

När jag kom hem till våran lägenhet efter flygresan i torsdags, coolt att äntligen kunna säga HEM förresten haha, s¨å hade Kevin köpt jättefina rosor, mitt schampoo och hårinpackning som jag fick honom att åka runt och leta efter i olika affärer haha, ett presentkort till en godiaffär som säljer underbar choklad och mina alldeles egna bilnycklar och hemmanycklar :)

I fredags var vi ute och shoppade massor till lägenheten, och en hel del till mig ;) Det var ju inte det lättaste att få ner att man ville i två resväskor när jag åkte hit, sen är det ju annat uttag i väggen så hårtork och så kändes lite onödigt att ta med. Så shopping blev de :)
Kevin var tvungen att åka in 2 timmar till jobbet också så då passade jag på att vila och försöka smälta allt, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska bo här, det är inte bara en resa fram och tillbaka utan nu är det mitt hem! Känns underbart!
Jag drömde inatt att jag va i Sverige, det var bara några dagar efter att jag kommit hit, så skulle jag hem igen och bara jobba en dag, för att jag inte ville säga nej till min chef haha, och så tänkte jag att jag kunde ju packa ner lite mer saker, sen åka hem på kvällen igen! 14 timmars flygresa för en dags jobb??! näää..tror inte de kommer hända haha

Igår var det underbart väder här, jätte varmt och soligt så vi passade på att ta en liten roadtrip längs kusten, Vi åkte till Malibu först och hängde på en restaurang som ligger på stranden, drack en iskall öl och satt i solen sen käkade lite lunch. Sen åkte vi vidare ner till Santa Monica och gick ut på piren och åt glass och kollade på människor och spelade festival spel som dom har där, en riktigt romantisk dag :D
Sen blev de lite shopping också, två klänningar fick följa med hem!  Jag älskar mitt liv haha, men snart börjar verkligheten! Om några månader får jag mitt arbetstillstånd och ska börja leta jobb, så jag får njuta nu :)

Nu ska jag va en snäll och duktig tjej och fixa en riktig amerikansk frukost och väcka karln som sover :)
Puss o kram!

Här kommer lite bilder,men de är tagna med min telefon, så dom är inte så jättebra tyvärr..

 

 

Paradise cove i Malibu

 


RSS 2.0