2 months!!

Julstrumporna åkte upp igår, mys!! Men det va de enda som blev pyntat, vi har inget annat, så jag får nog ta mig ut och köpa lite, julpynt måste man ju ha!

Lite konstigt är de ju att julpynta när det är 25 grader ute haha! Men hur mysigt är de inte när de blir mörkt ute och man har ljusslinga på balkongen och tända ljus inne? Oslagbart ju!

Jag blir sååå trött på skatteverket!!! Jag har mailat med dom 5 ggr nu om vilken blankett jag ska skicka in för att ändra mitt efternamn efter vigsel och för att min man inte är folkbokförd i Sverige. De första mailen fick jag ett och samma svar, men tyckte svaret va lite si så där, men säger dom de så är de ju bara att göra så. Men jag hade en fråga till och mailade igen, och då fick jag helt plötsligt ett helt annat svar på vilken blankett jag ska skicka in. Hur svårt kan det va? Nu tror jag har rätt blankett i alla fall,så nu skickar jag in den och hoppas på det bästa.

Vet ni? Igår va de 2 månader sen jag kom tillbaka hit!! Det har gått hur fort som helst och det känns som om jag aldrig har varit härifrån. Det känns som hemma, och hur bra som helst!! Men jag saknar mina fina vänner!

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det känns ännu konstigare att julpynta i ett 10 grader varmt sverige. Vill ha snö nu!

2011-11-30 @ 20:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0