I want a house!!

Tjena!!

Jag har precis skypat lite med min syster och hennes karl! Dom har köpt hus!! Jättemysigt hus i Dingtuna, där min bästa vän bor också! Perfekt när jag kommer och hälsar på ju!! :) så kul!

Jag vill också ha ett hus!!! Men fasen va husen är dyra häromkring,jämfört med Sverige. Men vi har en plan, typ, vi ska nog bo kvar i den här lägenheten några år och spara ihop pengar så vi kan köpa ett hus här omkring, där vi vill slå oss ner och skaffa familj. De kommer bli perfekt :) Eller typ vinna på lotto och köpa ett hus imorgon, de vore ju inte så fel haha

Vi har fått en kamera av Kevins pappa! Han är jätteduktig på att fota! Så nu ska vi lära oss den kameran och sen ta lite bättre bilder på hur vi bor och allt annat! Grymt bra hobby ju!

Idag ska julstrumporna upp! Och kanske lite mer juldekorationer! En del har redan dekorerat sina hus till max här. Snögubbar, renar och polkagrisar..allt! Så mysigt!

Nu ska jag ta tag i tvätten,blev inget av med de igår och de vore ju trevligt att ta på sig lite kläder sen och inte hänga i leopard pyjamas hela dagen, eller?!

Fula panelväggen är äntligen borta nu!
Före                      Efter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0