Creme fraiche??!!!

Snaaart helg! Va fort den här veckan har gått!
Inte för att jag gör så mycke på dagarna, haha men skönt med helg ändå! Kevin är ju hemma då =)

Igår fastnade vi hemma när kevin kom hem. Vi lämnade in bilen på morgonen för de låter som en fågel piper när man gasar på ibland. Vi trodde den skulle bli klar tills Kevin slutade jobbet på eftermiddagen men de tog tydligen längre för dom behövde nån del som dom inte hade hemma..så vi är utan bil. Men dom ringde nyss från bmw och sa att den blir klar idag! Så vi får tillbaka en ren och fräsh, icke pipande bil! Skönt =)

Så i eftermiddag ska vi ut på jakt efter lite mat ingredienser. Fcik förslag på turkiskt yogurt. Men är all turkisk yogurt  kokbar? Finns det olika sorter? För jag har hittat turkisk yogurt här, men tror de är vanlig yogurt, alltså "frukost yogurt". Är inte den som finns i Sverige en "mat yogurt"? Och gräddfil borde ju funka..får väl testa helt enkelt annars :)  Varför kan dom inte bara ha creme fraich?!

Nu är vi med hund igen. Hon som tar hand om Bruno just nu jobbar som hårstylist på en filminspelning och den drar över tiden så vi ska gå ut och gå med honom på eftermiddagarna. Mysigt! de har förresten blivit höst nu. Vädret ändras över bara en natt här. Nu är de mulet/dimmigt fram tills lunch, sen kommer solen fram. De är lite svalare också, runt 24 grader. Så de är ju faktiskt ganska varmt fortfarande :)

Hörs sen!
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Caroline

För det första: säg ALDRIG igen att 24 grader är svalare! :D För det andra: den turkiska yogurten som finns här kan man ha både till mat och frukost tror jag. Tror inte att det finns så många varianter på turkisk yogurt.

2011-10-21 @ 17:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0