Happy Halloween!

God morgon!
Mår sådär idag, huvudet känns som de ska sprängas, men halsen är lite bättre i alla fall! Så de kanske går åt rätt håll.

Idag är de Halloween. Happy Halloween :) Ikväll ska vi ta oss ut på en promenad i området om vi orkar. Folk är ju galna här och spökar ut husen totalt for Halloween. Och alla söta utklädda barn!

Vi gjorde verkligen ingenting igår, låg i soffan hela dagen. Vi slapp till och med att laga mat. Vi skulle ha åkt till kevins moster på lunch igår, men eftersom vi inte mår helt ok så stannade vi hemma. Men Kevin har världens bästa moster så hon lagade massa mat, peruansk mat, och kom och lämnade de till oss igår :)

Vi fick lite panik igår när vi insåg att vi måste skaffa våra marriage license i Nevada och inte kan göra det här i Kalifornien. Vi åker dit den 10e på eftermiddagen och vi gifter oss den 11e. Vi vill ha en lugn morgon den 11e och inte behöva gå upp tidigt för att åka iväg och fixa de. Plus att vi kommer ju inte direkt vara ensamma om att gifta oss den 11e, och alla ska ju ha marriage license..så vi försökte ändra vårt flyg till LV för att åka tidigare den 10e, men de skulle kosta oss $1500 för att bara ändra ena flighten. På kvällen den 10e ska vi träffa Kevins familj som bor i LV och några vänner för middag på en jättefin restaurang. Så direkt när vi kommer till LV åker vi till hotellet, slänger in alla saker, byter om, kastar oss in i en taxi, åker och fixar marriage license, som lär ta tid eftersom vi knappast kommer va ensamma att göra de då, sen åker vi direkt till middagen och hoppas vi hinner dit i tid, annars får vi helt enkelt komma lite sent. Hellre sent dit än sent till vigseln haha :)

Ska tvätta lite, sen blir de film i soffan!

puss och kram!

 

Min dator hatar mig av någon anledning så jag kan inte ladda upp bilderna från Garden of the Worlds, så de kommer senare när datorn tycker om mig igen!


Kommentarer
Postat av: Sahlis

Hej! Haha, inte igår jag använde det smeknamnet;) Ville bara säga att det är såå kul å följa din blogg! Häftigt med usa och giftermål :) all lycka till er! Kram

2011-10-31 @ 23:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0