Great weekend!

Hoppas ni haft en super bra helg!
Vi har haft en perfekt helg. I fredags va vi ju på bio, men först på dagen hade jag vääärldens shoppingsug som slutade med massa nya linnen/tröjor och en yogamatta.
I lördags tog vi en trip till ikea. Inga köttbullar den här gången, de va sååå mycke folk!! men lite små saker fick följa med hem, bland annat gardiner som jag ska försöka få upp i veckan. Efter ikea va vi helt slut, la oss i soffan och fastnade där resten av kvällen :) helt ok!!

Igår hade vi några vänner över och grillade och kollade på football och drack vin :) Funday sunday, älskar söndagar haha! Kvällen spenderades i soffan framför reprisen av Miss America, missade de i lördags, och frozen yogurt! Vi glömde bort att äta middag, men frozen yogurt är ju mycke roligare och godare än mat haha

I veckan blir de full fart, Kevs mamma och bror kommer på torsdag och stannar tills söndag. Dom ska båda bo här hos oss, blir lite tajt men de går =) Så de ska städas lite, tvättas lite och fixas lite inför de. Men först är de skypedejt med min fina Elin som gäller!

Hoppas ni har en fin måndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0